Livet på den södra sidan

Seg som tuggummi

I morse kunde jag knappt ta mig upp ur sängen, jag var stel som en fryst fårfiol när jag hoppade upp ur bingen. Ja, det tar verkligen på krafterna att bo borta och ligga i en sådan skön säng för att inte nämna den underbara kudden. Men det var bara att masa sig upp och fånga dagen, eller alla möten.

Jag gillar vanligtvis måndagar och brukar tycka att de är rätt ok, men inte i dag. Hela dagen har jag känt mig som en urvriden trasa och bara gått omkring och såsat, inte likt mig alls.

Just i detta ögonblick bestämde jag mig på rak arm för att köpa en mindre kamera som jag smidigt kan ta med mig överallt. Den tanken slog mig  efter det att helgens fotograf gått loss eller icke gått loss på diverse motiv.

I går när vi frossade i oss av den fantastiska frukostbuffén på hotellet tog min man en (1) bild. Den tog han när jag som bäst lutade mig över min laxrullad med gaffeln i högsta hugg och såg galet hungrig ut. Blev det en bra bild? Nope. Jag försökte sedan att tvinga honom att ta en bild på överdådet av buffén men han vägrade.

Det bli istället denna fina bild från den vackra glasverandan där vi satt och njöt av vår goda frukost.

Image result for bilder frukost på grand hotel stockholm

Jag tycker att dagarna går snabbt, men helgerna går nog ännu snabbare. Förr när mellandottern hade innebandymatch flera gånger på en helg visslade helgerna i väg på ett kick, numera slipper vi det och vi  utnyttjar helgerna på ett annat sätt. Vi hinner med fler saker och det blir inte så mycket jäkt kring det hela och det  känns väldigt bra.

Nu ser jag fram emot fortsättningen på denna vecka med nya friska tag.

So long!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *