Livet på den södra sidan

Mitt nya fynd

Jag tittade igenom detta You Tube-klipp och gillar verkligen stilen på reklamen, den är riktigt härlig. Titta och bedöm själva.

Hm, det är nog hög tid att börja fundera ut vilka julklappar som måste införskaffas, gahh, vad jobbigt. Jag gillar julen, särskilt maten och pyntet, men att behöva köpa julklappar det tar på krafterna.

I dag blev det seriös shopping, fastän det tog emot att komma iväg. Men det var bara att samla ihop sig och göra ett ryck så hade man det överstökat, hoppades jag…

Men så enkelt var det inte, åhh nej då, alla andra hade också funderat i samma banor. Alla var i shoppingcentret precis samtidigt som jag, utom möjligtvis på Myrorna – där var det glesare med folk. Ett tu tre så snavade jag över denna skönhet och bestämde på ståendes fot att den var min,  kosta vad det kosta vill.

DSC_0670

Av erfarenhet vet jag att man inte ska släppa ifrån sig tingesten man bestämt sig för att köpa på Myrorna (huggsexa är bara förnamnet) därför blev jag stående med skåpet en bra stund innan jag kunde haffa en personal, som i makligt tempo gled förbi.

Jag undrade vad den kostade eftersom det inte satt någon prislapp  på den. Han svarade 200 kronor. -”Va? Den är min” skrek jag av glädje och betalade snabbt.

Två underbara biffar hjälpte mig att få in juvelen i bilen och nu så står den här hemma. Jamen ni ser ju hur fin den är.

DSC_0673

DSC_0675

Eftersom jag har en förkärlek för att renovera gamla ting så så kommer den här att få sig en rejäl make over.

Killen som sålde denna till mig sa att de dragit av på priset rejält eftersom det saknas en låda.

Ok, jag hade inte tänkt på det…Men  när jag kom hem undersökte jag saken mer noga och då såg jag  att det mycket riktigt fattades en liten låda högst upp till höger. Mig gjorde det inget, för det märktes knappt.

Nu ska jag bara fundera ut vilken färg jag ska måla den i. Jag känner att det kommer att krävas en hel del tankearbete för det.

Förutom möbeln jag köpte blev det också ett stort grytunderlägg till mig själv. Blev det en seriösa julklappsrundan till mina nära och kära? Nope, det får bli en annan dag.

DSC_0679

Underlägget köpte jag på  Lagerhaus för 129 kr om jag inte minns fel.

På den kommer jag att få plats med många varma grytor, me like.

Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *