VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Att komma överens och välja

LAMADRE Diana selfie morgon traning familjetid helgen

Hello. Om det var mörkt igår så är det mörkt och väldigt blött idag. 😀 Ena dottern började morgonen med gymnastik och den andra mys hos mormor, vi åkte över en snabbis och fick lite lunch medan vi andra släpade hennes gamla teve till soptippen typ.

Vi har kollat lite på soffor och kollade på Furniturebox eftersom de har bra utbud och bra priser. Jag är sugen på en grå och mannen gärna på en mörkare, typ svart men inte helt svart. Han är rädd för fläckar, jag vill inte ha för mörka möbler. Vi får se vad vi hittar men har varit sugna på en som ser ut som ett L (sista bilden längst ner) de hade inte den inne så man får typ visualisera lite. 😀 Det blir kul att se vad det blir, men tänk er själva.. en grå, L soffa med en massa mysiga och fina kuddar med mer färg på. Bra eller hur?

soffor och farger soffa pa furniturebox

lilla l fin

Kommentera (2)

Annons

Att passa på ..

Sponsored post
eternety

 

Den här morgonen insåg jag att jag inte har så mycket parfym kvar, jag som alltid har minst 3 parfymer att välja bland. Varför tar allt slut samtidigt? Både smink, hudvård och parfymer? Förra veckan eller nått sånt var det ju smink. Det sköna är att vet man vad man vill ha är det lätt att snabbt och enkelt shoppa det på nätet. Mina favoriter som snart är slut. Det bästa med nätet är ju priserna, de är bättre än i butik såklart och då är det även märkesparfymer. Men inte bara det är det bästa, utan att man även kan passa på att klicka hem annat man behöver. Istället för att springa omkring i ett helt centrum sina lediga dagar med familj och allt, så kan man ju shoppa allt från soffan och på en gång. Usch vad lat jag lät där haha. Men man sparar ju tid tänker jag. Som en av de butikerna jag handlar på, Luxplus de har ju både mina parfymer och annat jag brukar passa på att shoppa hem som tex hygiensartiklar som doftljus, schampo och och annat smått. Att få tag i fint till hemmet, smink och parfymer samt schampo och balsam på en och samma gång, det kan jag tycka är smidigast och även kosttillskott om man vill och mycket annat. Det bästa är att kika in själv och se allt de har att erbjuda, de har ju ändå mer än 500 produkter att välja bland. 😉

Förresten, jag ska nog på ett litet smidigt sätt introducera denna sida till min familj… jag fyller ju trots allt år snart och Luxplus har alla mina favoriter. 😀

 

 

Doftljusen

marc-jacobsVercaci

Kommentera

Annons

Urkopplad 24 timmar

Men hallå, sorry att jag inte hörts och synts till sedan igår eftermiddag. Men jag tycker det är ganska skönt att faktiskt bara koppla ner datorn och allt från fredagen till söndagen. Ibland kanske man har lite tid över och tittar in här som nu tex men annars vill jag bara vara med familjen.

Igår kväll gjorde vi inte mycket mer än att bara vara och somnade ganska tidigt. Men idag så har vi varit på Taekwondo, pysslat i hemmet och varit iväg och handlat lite smått som behövdes till hemmet. Det var verkligen en mörk dag idag och då är det perfekt att passa på att städa, pyssla, leka och mysa inomhus. Men ärligt så saknar jag solen en aning, behöver solljuset känner jag.

Jaja nu är det sent, kväll och dags för tid för vuxna att kolla på film, ta fram gott att äta och mysa. 😀 Trevlig lördag!

Godmorgon buenos dias lamadre selfie jag solen

Kommentera

Annons

Räcker inte till

Ibland känner jag att jag bara inte räcker till. Inget ovanligt antar jag, jag hör ju många mammor som känner likadant som mår dåligt över att inte räcka till när man har fler barn och inte finner tiden de behöver för var sitt barn. Men jag kan inte låta bli att känna mig så rutten, så hemskt, så värdelös när jag inte räcker till, till mina barn.

Men ibland känner jag bara att jag inte räcker till alls, att jag inte hinner se de och med se menar jag SE de. Att inte bara se de hemma utan att se deras själar, deras hjärtan, se deras tankar och känslor. Att SE sitt barn är inte så lätt som man kan tro. Speciellt inte min stora tjej som gärna sväljer en hel del känslor inom sig, det är svårt att läsa av henne om man inte medvetet skannar henne ordentligt. Och i vardagens kaos full av hets och stress så kan jag lätt missa det ibland. Plötsligt står man och pratar om något och där brister det, själv står man som ett frågetecken, nästan rädd för reaktionen och känner maktlösheten, hjälplösheten i några sekunder innan man hajar till, örfilar sig själv och inser ”fasen hon behöver mig..” Svårt att förklara utan att gå in på närmare detaljer. Men är det någon som kan chocka mig så är det den här lilla damen, min läromästare som får mig att haja till rejält ibland men man får inte glömma att barn är barn. Hur stora de än verkar så är de barn, de behöver beskydd, de behöver kärlek, omtanke, starka föräldrar och tid från oss. Så att tycka synd om mig själv hjälper inte mitt barn men ibland vill man bara bryta ihop själv.

Det är verkligen tufft att vara förälder, mamma, att vara starkast och bäst hela tiden, den som har alla svaren som tröstar alla men vem tröstar mig..

För er är jag stark, för er mina goi’ngar gör jag allt för att ni ska må bra. 

min finaste skatt mammas love karlek latina mall of scandinavia mitt hjarta mamma

Kommentera (1)

Snyggt i svart, vitt och mässing

Åh jag som är så inne i att göra om i hemmet blir galen på allt som finns. Jag är inne på att skapa vardagsrummet med mer mässingfärg. Vill ha tavlor i mässing och snygga tavlor. Älskar ju texter också men framför allt tavlor just nu.

Hur kan du enkelt och snyggt förnya ditt hem utan att det ska kosta skjortan? Jo, med prints från Poster Store!

Hos Poster Store hittar du prisvärda och snygga prints som passar alla plånböcker och hem. Dessa posters trycks på kvalitativt papper som dessutom är åldersbeständigt och därmed håller över tid. Ditt hem kommer utan tvekan kännas uppdaterat på direkten!

.

Innehåller adlinks

Kommentera


Senaste uppdateringar från mig