VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Em event med Reserol och Stockholm Medicus

Ja juste hörrni, jag hade ju ett bloggevent jag var på igår. Jag ska berätta lite, visa bilder och även ett litet larvigt klipp jag pysslade ihop idag. Ser inte alls fräsch ut, trött och pollenögon men vem orkar bry sig, jag hoppas ni inte tar illa upp för mindre proffsig videoklipp. Jag är ingen Alexandra Nilsson här liksom 😀

Så hur som helst, jag var på EM Event som styrde upp något med Reserol och kliniken Stockholm Medicus.

Reserol är ett kosttillstt som innehåller resveratol, en växtpolyfenol som finns i bland annat vindruvsskal. Den tas upp på ett effektivt sätt genom munslemhinnan. Studier har visat att användande av resveratrol har varit bra mot stress, förbättrat hudens elasticitet, mjukhet och jobbar på djupet av rynkorna. Även pigmentfläckar har minskat och mycket annat som andra har påpekat så som piggare till vardags, gett mer ork för träning etc. Men det är sånt som vissa har känt under forskningens gång. Nu är jag mer än nyfiken på produkten och hoppas på att få se något resultat, oavsett vad det är så länge det är positivt. 😀

lamadre_bloggevent_blogg

Nu har det dessutom kommit ut ett serum i form av ampuller. Serumet är mer koncentrerat, det minskar rådnader, ökar lystern, hjälper huden att bygga sitt eget anti-ageing försvarssystem genom påverkan av Sirt-1 enligt Reserol själva. Jag började med produkterna idag.

Tack Emma och Marie från EM Event för ett proffsigt event som gav mig så mycket nöje mitt i vardagen. 

EM event_reserol_stockholm_medicus_bloggare

Hudskanningen visade att jag är hela 44 år i huden. Behöver fukt och har stora porer lite här och där. Så nu får vi se vad produkterna kommer att göra för min hy. 

En lite video på vad det är man ska göra, hur man använder ”oblaten” som de kallar för ”film”. Håll kritiken borta gällande klippet, jag är rena amatören när det kommer till videoinspelningar haha. 😀

 

Kommentera

Annons

Anonym bloggkärlek

Hur kan det bli så ”fel” ibland? På spanska finns det ett ordspråk som man säger ungefär:

”Säg mig vem du umgås med, så ska jag säga dig vem du är..”

Den betyder alltså att jag kan ”döma” dig efter den du umgås med. Lite sanning i det hela men inte helt och hållet och häromdagen fick jag det ännu mer bekräftat att det inte kan stämma. Vanligtvis så kanske man kan säga att umgås du med kriminella så är du mest troligen (behöver inte vara) också kriminell. Umgås du med festare så är du mest troligen själv en som tycker om att festa. Alltså kort sagt handlar det ju om att du umgås ju med de som har samma intressen som du själv har. Ganska logiskt, eller hur?

bloggkarlek_lamadre_diana

Men jag måste säga att så fel det kan bli med dömande och ordspråk ibland. Jag har ”träffat” en tjej som verkar vara så vansinnigt härlig, så stark och grym på alla sätt och vis. Tyvärr umgås hon med sällskap som är mindre bra, som skapar mer ovänner än vänner och det har säkert sin anledning till varför hon är som hon är men det går jag inte in på. Man kan ju tro att om den ena snackar mycket skit och är falsk så kanske den andra också är det. Det krävs ju två för att snacka skit, men egentligen inte. Det krävs bara en som snackar skit och en som lyssnar. Rätt eller fel? Vet inte, men det jag vill komma fram till är att jag insåg att bara för att denna tjej som jag ”lärt känna” umgås med någon jag inte vill veta av, betyder det inte att hon också är en falsk skitsnackare. För hon verkar vara en otroligt fin person, med en styrka som få och en målmedvetenhet som chockar. Hon har blivit en motivationshöjare inom träning i min vardag och en vän på nätet. Det tackar jag för. Vad härligt det är att lära känna nya människor! Man slutar aldrig förvånas över hur fina vissa kan vara. 

Om du läser detta så vet du vem du är, vill inte ”hänga” ut någon här. 

Kommentera (1)

Annons

Fem bra och fem sämre

God morgon babes! Det är fredag, det känns otroligt nice med helg för att få ha hela familjen hemma. Jag börjar dagen med en lista.. 😉

light box helg weekend familjeliv family husochhem home husliv radhus
Fem sämre saker som hänt denna vecka

 1. Kände mig otroligt ouppskattad på förra jobbet när det bara var 2 personer av 14 som ens brydde sig om att fråga mig gällande min uppsägning. Det är väl inte varje dag en person som just börjat säger upp sig……
 2. Vädret, det hemska vädret med en massa snö. Ja jag vet, många säger att det är såhär det är i april men ärligt, SNÖ. Det snöar inte ens i december som det ska men det kommer minsann i april…
 3. De höga räkningarna vi hade denna månad. Jisses alltså vi låg på flera tusen MER än vad vi brukar !!
 4. den dåliga kosten den här veckan, vansinnigt dålig. Vet inte vad som hände. För många fikor, luncher ute etc
 5. jag fryser hela tiden, hela veckan har jag börjat frysa runt 09:00 och slutar inte frysa fören 12:00 så skumt, varje dag känns det som att jag har feber. Men jag börjar inse att det har med kosten att göra, låg energi nivå.

 

Fem bra saker som hänt denna vecka

 1. Jag tog steget och sa upp mig från det jobb jag inte mådde bra på, satte mig själv i första hand och fick ett nytt jobb!!
 2. Skrev på mitt första direktanställda kontrakt för första gången i mitt liv – no more konsult.
 3. Har fått vara hemma med barnen och myst lite extra mycket innan nya jobbet startar
 4. Har fikat och lunchat med vänner under dessa lediga dagar, det var ett tag sen, välbehövt.
 5. April månad är äntligen slut, nu är det bara en månad kvar till sommaren är här och två till semester, det känns otroligt bra!!

happy_kid_familjeliv_semester_mallorca_spanien

Kommentera

Annons

Att välja, sortera och prioritera

Jag hann inte få upp ett inlägg om att jag skulle dra på event nu på kvällen med Isabelle. Började skriva inlägget men plötsligt var det dags att dra så jag lät allt bara ligga. Slängde i mig middag, åkte till stan och mötte upp henne på Östermalm. Kändes så skönt att komma ut lite igen i bloggvärlden. Jag har tagit en lång paus på alla event och inbjudningar, har inte alls orkat med samarbeten av större slag, har inte orkat ta tag i nya saker, gå på event eller anstränga mig överhuvudtaget. Orkar knappt läsa andras bloggar längre, vara med bland sociala medier nästan. Älskar dock min Snapchat haha (beroende). Det har varit för mycket ytligt, för mycket av samma sak hela tiden, för mycket skräp bara, ville leva lite i den verkligen världen ett tag och vad härligt det har varit. Att bara koppla bort nästan och leva sitt egna liv utanför the display.

Jag älskar dock att blogga alldeles för mycket, att skriva så jag slutar inte med det men jag känner att jag fortsätter att sortera bland bloggeventen och samarbeten ett tag till. Jag jobbar på heltid och har inte samma tid längre. Heltidsjobb, träning, familjeliv och där någonstans ska man hinna med bloggen så den kommer inte ta lika mycket plats längre. Men då och då är det härligt med ett litet mysigt event som denna och en lyxigare kväll med en fin vän. Vi hade det riktigt trevligt, bästa stunden på länge med bloggvänner. Tack till EM EVENT som styrde upp och är ett sånt härligt gäng, Gud så kul att träffa er också igen. Jag är så glad att jag valde att prioritera detta event faktiskt, så värt och kommer alltid att vara. Mindre, privatare, lyxigare och trevligare. Tack.

bloggevent_emevent_reserol

 

Kommentera

Annons

Stanna eller gambla

Varför är det så att när man stänger en dörr så öppnas inte bara en till utan flera på samma gång? Är inte det ganska typiskt ändå. Jag säger upp mig från jobbet, får ett erbjudande som jag tycker är kanon, som passar mig så bra enligt vad jag tror. Men så dyker ett annat erbjudande upp som är ett jobb jag sökt för över 2 månader sedan. Vad gör man? Jag har inte skrivit några papper än, jag har inte bundit mig mer än på ett moraliskt sätt så går man på intervju eller inte?

Jag har denna vecka på mig att ta reda på vad det är och vad de har att erbjuda mig. Jag har tänkt så mycket på det här att jag till och med drömt om det här i natt.

Jag kan göra det enkelt för mig, tacka nej och gå vidare på det spåret jag är på nu. Jag har kontraktet här och allt. Eller så går jag på intervju och hör vad de har att säga.

life3.jpg

Nä ärligt. Kan det ens bli bättre. Jobbet jag fått nu är ju bara för bra..

 • Ligger i Globen, 20 minuter från hemmet
 • Flextider och frihet under eget ansvar
 • Ett flertal gym i närheten (och ett helt shoppingcentrum..)
 • Jobba med administration, jag älskar administration
 • Stort bolag som man kan utvecklas inom.
 • direktanställning, tillsvidare, inget bemanningsföretag
 • MÅNADSLÖN fan vad jag är glad för det, att slippa timlön för första gången på 20 år som jag arbetat!!

Kan det bli bättre? Ja det kan det säkert, jag tror alltid att det kan bli bättre men det här är så nära perfekt jag kan komma just nu.

nytt_jobb

Kommentera (2)

Senaste uppdateringar från mig