VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Gårdagens utgång med cuz

min kusin_familjeliv_colombia_sweden_family_lamadre

Bild från Kellys

 

Hello söndag och nästan sista dagen av ”mini semestern”. Min kusin har varit här på besök från Colombia, eller egentligen från Panama eftersom hon bor där numera. Det har varit mysigt att ha henne här dessa dagar, synd att lillan blev sjuk och hindrade mig från att kunna följa med de på något men jag fick helgen med henne i alla fall. Imorgon åker hon tillbaka till Panama på kvällen så jag jobbar lite kortare dag tänkte jag.

Men så vad händer idag, inte mycket. Vi åker till stan, köper några saker som behövs köpas och hittar på något kul med barnen. Sen får vi se. Känner mig ganska seg idag efter två dagars lite senare nätter men annars är det okej.

Det här är andra gången på mer än 30 år som en kusin kommer och hälsar på, det är stort för mig. Tiden har inte funnits där pga bristande möjligheter men kärleken finns alltid där och kommer alltid att finnas. Love you coz 

familjeliv_kellysbar_uteliv

Kommentera

Annons

Testagram box Juni 2017

testagrambox_juni_lamadre_blogg

Dags för nästa månads Testagram. Denna gång Juni månads testagram box full av nyheter att laga mat med och rengöra. Jag älskade självklart den goda återhämtningsdrycken bäst. Allt som är proteinrelaterade produkter, I love. 😀

Däremot måste jag ge ett minus till Risentas Ris och Sesam Blandning för det framgår inte någonstans att det skulle vara starkt men mina barn tyckte den var vidrig. Själv känner jag att visst, jag gillar ju sån man men inget för familjer.

Mer om vad boxen innehöll kan ni läsa här nedan. ↓


lamadre_bloggare_testagram

 

Produkterna i Testagram boxen Juni månad 2017: 


FAST
-Shake 50// Evian-Fruits & Plants//Grumme-Vips Städservetter//Santa MariaFänkål //Santa Maria-Rosépeppar //Risenta-Ris & Sesamblandning //

testagram_box_juni_2017_lamadre

Kommentera (1)

Annons

Midsommarfirandet och lite annat

lamadre_diana_bloggare_blogg_power

Hello!!

Ursäkta mitt frånvarande, jag hoppas att ni ska vara kvar trots min tystnad. Men jag blir så närvarande med familjen när alla är hemma och glömmer verkligen bort allt annat. Sen har jag ju min kusin här på semester i några dagar till så ja jag är lite frånvarande.

Vi hade en fin midsommar i alla fall. Otroligt tur med vädret, solen kom tillslut fram och vi åt en massa god mat. Jag hade en ganska trevlig stund och storasyster överraskade med att stå på scen och sjunga för fulla muggar en sommarvisa. Hon som är den blygare av de här två. Men ibland kan livet överraska.

Efter några timmar dansande, sjungande, uppträdande, ätande, mysande och fotande så åkte vi hem och fixade middag för att äta en smarrig middag.

familjeliv_Colombia_barn

Fler bilder kommer sen men har inte hunnit föra över alla bilderna från hennes och min kamera. 😀

Kommentera

Annons

Dagens träning och tankar

fitness_traning_workhard traningen_fitness_workhard
Hello!!

Det kändes lite motigt idag men ärligt talat så har det bara med ens egna välbefinnande att göra. Det är bara du och ingen annan som kan ta tag i ditt liv, som kan styra ditt liv, som kan få dig att må bra. Jag är medveten om det, jag vet bara inte hur jag implementerar det till 110% i mitt egna huvud och liv. Jag har den till och från men behöver lära mig att vara starkare, disciplinerad och välmotiverad att kunna säga nej till frestelser. För jag kan nog inte ändra på min familj, men jag kan ändra på mig själv. Dock är det svårt utan stöd, det är som Olga Rönnberg alltid sagt, utan stöd kan man bara misslyckas för det är inte ett ensamt jobb när man inte bor och lever ensam. Men jag får göra ett försök.

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE

Kommentera

Annons

Summer favourites

Alltså idag är det inte direkt supersoligt men ändå ganska behaglig värme, storasyster är en stund på fritids för att leka lite med kompisarna och lillasyster ligger på soffan och återhämtar sig. Själv är jag redo för träning snart och förväntar mig svettas ordentligt. Jag försöker förlika mig med känslan att ha 18 dagar kvar till semestern och inte ha rört mig en millimeter på vågen. Jag inser att det är svintufft med den familjen jag har, alla äter kakor, godis, choklad etc. Så jag kommer inte lyckas så länge jag inte blir starkare och kan säga nej, vilket jag inte kan just nu. Så med andra ord, får jag sikta in mig på att nå mina mål under min livstid, inte ett speciellt år utan bara ett liv liksom. Låter uppmuntrande va? Men ibland får man inse verkligheten.

Lite snygga sommarkläder inför förhoppningsvis en bra sommar eller semestern. 😉

 Inlägget innehåller adlinks

SUMMER FAVOURITES 

Pants Missguided | Red Dress | Black lace | Pink Dress | Heels Pier One | Skirt Even&Odd

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig