VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dekorationer Kalas 5 år

Juste, kommer ni ihåg att lillasyster fyllde 5 år för några veckor sen. Vi fick hem en massa fint från Zingland.se också så jag tänkte dela med mig lite kalasbilder med fin dekoration.

Det var härligt och tur att vi hade ett lyckat barnkalas för alla hennes vänner kom (nästan, förutom 2 st). Men på släktkalaset hade vi mindre tur, det kom bara 2 av 9 ungefär. Men det blev ett lyckat kalas, det är så mysigt att se hur glada blir av att se sina farföräldrar. :) Man ser hennes lycka.

Leveransen från Zingland.se är snabb, bra så länge de har allt hemma, så mitt tips är att se till att beställa i god tid, inte som jag (sista minuten). :D Zingland har lite av allt att erbjuda, höll på att klicka hem en massa fint för sommarparty också, även om vi inte ska ha party menar jag, så kan man dekorera fint.

Kianas kalas

inredning dekorationer kalas Zingland bloggare LaMadre dekoration inredning Zingland bloggare lamadre kalas Kalas Zingland sponsrad bloggare VIP lamadre popcorn kalas Zingland mazariner kalas zingland

Blå fat // Rosa fat // popcorn bägare //rosa godis/presentpåsar //blå runda dekorationer // rosa virvel dekorationer // ballongerna//

Kommentera
Annons

Dags att separera?

Goood morgon!! Jag sov lite krokigt på soffan på övervåningen men åå så skönt det var att frysa lite igen. I natt var det svalt. Nu är vi alla uppe och funderar lite på vad man kan göra idag? Det är en utmärkt dag att möblera om, städa ordentligt och hålla på ordna i hemmet men känner jag mig själv och mina barn rätt så kan vi bara göra det ett tag, sen blir vi lite trötta på det och vill göra något annat. Så kanske en bio?
Vad brukar ni göra dessa lite gråare dagar?

Sen har storasyster pratat lite smått om att hon vill sova själv, i eget rum. Hittills har de delar rum för att de vill och för att det har varit smidigast för oss att lägga de samtidigt istället för att springa mellan rummen. Men nu har hon snuddat vid det ämnet flera gånger och antar att det är dags att prova separera de två syskon. Så idag flyttar vi över lite grejer till det andra rummet, (vi har 4 rum på övervåningen) och gör om det lite till hennes rum. Så får vi se om det kommer att gå eller inte. Går det bra så köper vi nya möbler till henne till hösten. Perfekt till skolstart.

Storasyster latina bloggbarn familjeliv vip kolmarden mammas

Kommentera (4)
Annons

De är så pantade!

Vilken skum vändning av dagen. Min inställning i morse var att det var kallt, kallare om vi säger så. Att det skulle vara mulet och regn på eftermiddagen men det visade sig bli playa väder ändå, varmt, soligt och även om det blåste så var det okej. Det gick att bada, 22 grader i vattnet (jag badar aldrig, bara i simbassäng) och det blev en riktigt fin dag omgiven av nära och kära som kom på besök.

Men jag blir ledsen sen när jag kommer hem och kollar lite bland bloggar och inser hur mycket hat vissa av mina bloggkollegor får ta. MammaMy (My Martens) som också bloggar på AFF (Allt För Föräldrar portalen) får ta så mycket skit ibland. Vad har hon gjort egentligen? Gått i konkurs med ett drömbolag som hon kämpat för, som hon byggt upp med svett och tårar, med tunga stenar och följt en dröm som hon alltid haft. Självklart är den konkursen jobbig för henne, hennes känslor måste ju respekteras och man kan inte hålla på att kränka en person för att denne sörjer i onödan eller liknande. Hur mycket hat ska hon behöva ta egentligen? Det har pågått ett bra tag och vad är det med folk egentligen? Att sparka på någon som redan ligger ner, att kräva att hon ska blogga mer positivt, att jämföra sorgen hon känner mot cancer och säga att andra har det värre. Va fasen, det fattar väl även hon att det är så men låt bli att läsa bloggen om det stör liksom. Hur pantade är hatare egentligen!?

large1.jpg

Har ni tänkt på det, näthatare, nättroll, ni måste ju vara de mest korkade människorna på denna planet. För bara ni och inga andra stannar kvar och läser en blogg, dag efter dag, inlägg efter inlägg från någon som ni hatar, ogillar, stör er på och inte står ut med. Bara ni nättroll och näthatare är så korkade att ni utsätter er själva för sånt onödigt ”lidande”. Pantade, riktigt pantade är ni.

Låt nu My vara i fred och till dig fina My, stå på dig, du är banne mig grym som lyckats med så mycket som du gjort under alla dina år. Hälsa fina sonen!

Remember, hata inte, stötta istället!
Kommentera
Annons

Lite shopping?

Det var länge sen jag kollade på klockor och nu kom det ut en massa fint från MK igen på CAMPADRE. Hans design är helt underbar, älskar hans klockor. Dock är jag trött på hans väskor, alla har de, vart enda lilla 11-åring typ. Så det är dags för mig att göra mig av med min väska och inhandla något nytt. Vi får se vad det blir för spännande. Men klockorna är underbara.

Snygga klockor Michael Kors design

Lite snygga klockor med snygga tunikor nu till sommaren, passa på hos Campadre med deras härliga kampanjer. ;)

mode design klader campadre

Kommentera

Att komma överens..

God morgon babes! Soligt igen, love it, även om det blåser mycket och är lite kallare än de andra dagarna men vi kommer nog att vara lite modiga ändå och köra en playatripp. Jag hade egentligen en tid hos polisen idag men det får jag avboka och ta en annan dag.

Igår var vi på Lek och Bus i Nacka så att barnen fick springa och leka som aldrig förr typ. De var genomsvettiga men så glada. Och mannen provade en rolig grej som hette 9D VR. På med glasögon och sen försvann man i en VR värld, ganska kul men tyvärr så tyckte han att det hade varit roligare om det hade varit verklighetsbild, detta var animerat, men ändå skoj.

Nu sitter vi här och tar en kopp kaffe, försöker komma överens om vi verkligen ska ha stranddag idag när det blåser så kallt eller inte? Jag är inte sugen alls, barnen vill leka med barnen men övriga familjemedlemmarna vill dra till stranden. :)

lek och bus superskoj nacka familjeliv bilder foto kulbild VR 9D lek och bus

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig

>> <<