VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Semestern hittills

Alltså det här vädret, såå borring! Att man inte kan få lite mer än bara knappt 1 vecka med riktigt bra värme. Jag kan inte tycka att det är för mycket att begära att få Juli-Augusti med grymt väder, nu när det ändå aldrig blir riktiga vintrar längre. Men men, jag är faktiskt tacksam för det lilla vi fått, vi är alla jättebruna som små pepparkakor och bara det gör mig nöjd. :) Vi har badat mer eller mindre varje dag, solat varje dag, gjort picknick varje dag och lekt med barnen varje dag.

Jag är faktiskt väldigt nöjd med hur semestern har varit hittills, vi har haft det fint ihop, vi har haft det bra tillsammans.

Är ni nöjda än så länge? Har ni kvar semester? 

Clarion Hotel Arlanda familjeliv livsstil tillsammans aventyr vi tillsammans mot varlden familjeliv karlek love aktenskap gifta min man och jag karlek love lyckliga aktenskap tillsammans gifta familjeliv

Kommentera
Annons

Vad kan man lita på?

God morgon bloggen.

Hur har ni det? Vi vaknade till ett fint väder men ärligt talat så känns allt ganska ostabilt faktiskt. Hur blir det idag tillslut? Regnoväder eller inte? När kommer regnet, när kommer ovädret? Jag har kollat flera appar, flera sidor, alla säger fint och varmt väder hela förbaskade dagen. 26 grader från morgon tills kvällen runt 17:00-19:00. Vågar man tro på det? Min man säger att hans app säger regn klockan 15:00.

Vad säger ni? Vad gör man, vad vågar man göra, vart vågar man röra sig? Inte till stranden i alla fall. Men inomhusbassäng? Nja inte så kul när det är 26 grader ute heller.

Nedan är Klart.se och den efter är SMHI

vadret imorgon tisdag stockholm

vader

Kommentera
Annons

Hur blir det imorgon?

svammar over med vatten

t-banorna

Alltså wow vad hände med vädret idag? Det var 28 grader, varmt, härligt och vi åker till en simbassäng i närheten. Plötsligt öppnar sig himlen och världens mörkaste och stora moln närmar sig över oss. Himlen öppnar sig och det börjar spöregna, stora droppar. Vi flyger in i bilen och åker men vart vi än åker så är det nästan värre och värre. Värsta ovädret från ingenstans, vi hade inte ens sett det på väderprognosen. Och tydligen så skriver Aftonbladet nu att det är en varning inför vad som komma skall imorgon tisdag.

Vi kom hem utan regnoväder i alla fall, för hos oss var det soligt, ganska torrt och härligt väder. I Skanstull och Medborgarplatsen så hade de stängt av t-banorna! Det svämmade över med vatten i tunnlarna och perrongerna. Galet hur det börjat bli de senaste åren va? Modernatur rasar över oss.

Men mina två sötnosar visste inget annat än att sitta i sin badpool, med sina puffar och bollar medan de försvinner i sin fantasi. Vi hade en helt okej dag idag ändå. Men utmattningen efter 3 dagars sol med dåligt vätskenivå och dålig sömn har gjort sitt, idag lägger jag mig tidigt. Har ingen aning om hur vädret blir imorgon för apparna visar sol och värme medan andra säger att det blir oväder??

barnen kids familjeliv pool uteplats palmer sommar semester lamadre

Min fina klätterapa uppe på en kul hinderbana där vi var och badade.

hinderbana

Börjar få bra med färg. :D

bruna ben

Kommentera
Annons

Livet och semestern..

Halloy!!! Fasen vad livet är gott just nu, jag tränar inget visserligen och äter verkligen INTE efter min kost och dricker alldeles för mycket men vad skönt livet är just nu. Vi badar varje dag, vi har hög musik hela kvällarna och nätterna när vi kommer hem, vi njuter av natten, vi njuter av sommaren, av värmen, av solen, av semestern. :D

Det är precis det här semester ska handla om, bara slappna av, göra det man vill, njuta utan ångest av det liv man valt och må bra varje vardag. Ångest ska inte finnas i ens liv, panik ska inte få rum på semestern, bara lycka och familjeliv eller vad man nu mår bra av. Skada inte er själva bara för det är inget någon människa någonsin kan må bra av. Ingen människa. Ta hand om er, ta hand om er er för på så sätt tar du hand om de som bryr sig om er också. 

Peace out!

lycklig happy min hunk

Kommentera

Uteplatsen/Altanen på kvällen

Yo förresten, nu är det ju fortfarande ganska ljust men jag ville bara visa hur grym altanen blev på kvällen!! Jag är ingen superfotograf men jag kan ändå tycka att jag lyckades fånga det mysiga ganska bra eller? Alltså jag är så nöjd, jag är så otroligt nöjd med hela uteplatsen. Så mycket ljus och mys, så stor altanen blev och äntligen tak över lounge delen. Åh I just love!! 

Nu ska jag sätta mig ner och njuta av den här uteplatsen med min hunk! ;)

uteplatsen lamadre lounge Uteplatsen lamadrelounge lounge terrass inredning Familjeliv Altan Terrass Uteplats Tropiskt sommar semester inredning

Kommentera (2)

Senaste uppdateringar från mig

>> <<