VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Höstens naturliga

Nytt in snart, dags för mer smink och i takt med att hösten blir allt mörkare och mörkare och dess färger träder in så vill jag bara ha mer höst- och naturfärger också. Men en liten färgklick på läpparna är helt okej. Jag kan föredra att ha naturfärg men ändå. Lite snyggt kit..

XBEAUTY RABATTKOD

Läppglans Ögonskugga | Ögonbrynsfärg LäppglansInnehaller adlinks

Kommentera

Annons

Alla dessa krav..

tak lampa livet thinking

Jag låg häromdagen på golvet och bara.. tänker lite på livet. Jag brukar sällan ligga och tänka mitt på dagen. Jag brukar inte ha lugn och ro för det i mig själv, är för rastlös och vill ständigt hålla igång med saker. Adhd? Nej det tror jag inte, men ibland önskar jag. Varför? För många som har adhd har lyckats så bra med företag, bloggen, livet i stort just för att de är ständigt igång.

Men det jag låg och tänkte på är inte adhd, det jag tänkte på är livet. All stress och kraven som finns idag i alla fall i det här samhället som jag lever i nu. När jag pratar med kusinerna i Latinamerika verkar det inte vara på samma sätt alls, det är ett helt annat liv. Men nu bor jag här, med samhällets krav på allt. Som vad då tänker ni?

Det här med att man måste vara den perfekta mamman, laga maten från grunden och läsa igenom vart enda förpackning vad det innehåller och undvika socker, salt, organiskt, ekologiskt, ADT, PTD, DLE, KGTP och allt vad det heter. Ja jag har hittat på förkortningarna, det står inte för något alls men det är precis så jag känner som när ni läser de där förkortningarna, som ett stort frågetecken. Sen ska man ha ett perfekt hem, rent, städat, vitt och rent gärna med det senaste av allt. Träna ska man varje dag, för att vara fit, stark, pigg och kry. 1000 olika vitaminer varje dag, det ska vara MSM, Boost, Alger, aminosyror, omega, d-vitamin, b-vitamin, c-vitamin etc. Kläderna får du inte handla på HM för där har de barnarbete, man ska inte shoppa för mycket för miljöns skull, man ska aktivera sina barn men man ska inte aktivera de för mycket, umgås med barnen men jobba också heltid för att få bra med pengar.. Alltså jag kan nog fortsätta ganska länge men kommer tråka ut er om jag inte redan gjort det.

lamadre svartvitt

Alla dessa krav, jag säger inte att de är dåliga, jag säger inte att det är skit, jag säger bara att jag inte hänger med. Det blir utmattande ibland, hinner knappt hämta andan. Vill bara stänga dörren, stänga telefonen, datorn, radion, klockan och bara lägga mig på golvet och stirra rakt upp i taket. Bara vara. Vad skönt.

Jag är inte perfekt, långt ifrån. Jag lagar inte ekologiskt och organisk mat, jag lagar inte alltid sockerfritt eller vegetariskt. Jag handlar kläder på HM trots att jag hatar det sätt de jobbar på! Jag överkonsumerar och fuskar med källsorteringen. Ibland orkar jag inte alls leka med barnen och ger de en iPad. Men en sak, jag gör mitt bästa, jag försöker göra mitt bästa och vad jag förmår mig kunna göra just nu i familjelivet. Och det tycker jag kan räcka. Bara vara jag.

svartvitt diana

Kommentera

Annons

Erik i mitt hem igen..

Sponsored post

Diana LaMadre selfie morgon godmorgon

God morgon gott folk. 

Har ni sovit gott? Jag somnar innan jag ens hinner landa på kudden faktiskt, det var länge sen jag var så slutkörd. 😀

Men vet ni vad som förgyller dagen lite? Att få hem goda smarriga såser från Eriks Såser. Härliga nyheter att få ta del av och testa i lunchlådan eller middagen. Vad kan man säga om Eriks Såser, de är alla goda juh. Jag har under en lång tid fått hem deras nyheter och jag har aldrig varit med om att inte tycka om någon sås. Allt från Rosé- till Aiolisåserna. Och denna gång kom tre Aiolisåser hem, varav en av de var en nyhet och otippat en klassiker.

Eriks sasar Aioli Nyheter bloggare Diana LaMadre

Aioli Lime och Aioli Saffran har funnits sedan tidigare och tagit alla med en storm, så efter succén med dessa godheter valde Eriks Såser att ta fram klassikern, bara Aioli. Man kan säga att de började lite baklänges, först med smakerna och sen den vanliga. Men lika goda är de för det.

Mitt tips till denna höst och jul: Aioli klassiker och Aioli Saffran.
Grilltips: Aioli Lime! Mums.

Kommer ut i dagligvaruhandeln från och med v. 38 

Detta inlägg presenteras i samarbete med Eriks såser

Kommentera

Annons

Bilder från Haupt Lakrits smyglanseringen

valkommen

Idag mina vänner,idag klockan 10 så har Haupt Lakrits lanserat sin adventkalender full med godheter. Fina Nina (Deliciously) bjöd med mig på lanseringsevent igår kväll, det var hos Laktritsroten på Hornsgatan som Christian Haupt pratade om deras nyheter och gav oss härliga provsmaker. Jag som älskar lakrits var ju självklart som i himlen, men fick också lära mig att lakrits är inte bara godis, det är en krydda. En krydda som man tydligen också kan använda i matlagning och likndande. Det var faktiskt Johanna (Stalkert) som tipsade mig om det, jättrevlig tjej!

Ni kan få tag i Haupt-adventkalendern med 24 härliga smaker hos Laktritsroten.

Ska jag vara helt ärlig med er, så tvivlar jag starkt på att jag kommer kunna hålla mig till att bara öppna EN lucka varje dag. Jag menar, ni anar inte godheterna från igår, jag kommer öppna de alla den 1a december, haha. :) Nä ska försöka hålla mig i alla fall.

adventkalender 2016 Haupt lakrits Christian Haupt Lakrits event bloggare jul Lamadre bloggare lansering adventkalender lakrits hauptjulkalender adventkalender Lakrits bloggevent Lamadrebubbel Nina och jag bloggevent 2016 lakritsevent Haupt butiken laktritsroten

Nyheter Lakrits Haupt bloggevent lansering 2016 LaMadre Diana

bloggare pa event lansering lakrits 2016 lamadre stalkert deliciously

Kommentera

Under rasten

selfie jag me ute altan livet

 

Vilket väder vi haft idag va? Fick vänta på bussen i regnet i över 25 minuter, det var förseningar lite överallt och kom ganska sent till jobbet men med lite mindre lunch så fixas tiderna till. :) Men däremot undrar jag om det blir fotboll idag för tjejerna? Jag menar, har man såna småttingar springandes i regnet? Det kanske man har, i alla väder liksom.

Själv är jag en fegis för vatten och regn så jag stannar hemma, mannen får ta det idag och min ursäkt är ändå att jag väntar leverans hem mellan 17-22 från Schenker. 😀 Spännande!

Nä nu är rasten slut, dags att fortsätta med det jag har att göra och sen åka hem.

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig