VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Make it the best

lamadre_workmode

Hello babes! Ny morgon med nya möjligheter. Varför vänta till varje måndag för att känna nystart. Jag gör ju det visserligen, känner nystartkänsla varje måndag. Men den här senaste tiden så har jag börjat känna allt mer och mer att VARJE DAG är en ny start och ett tomt blad att skapa nya möjligheter i. Och sedan jag började med att sluta vänta in måndag utan insåg att:

”okej, den här dagen blev inte alls som jag ville ha den, började energisk men slutade deppig… då tar jag nya tag imorgon. Det får bli en ny dag med nya tag…nya möjligheter”.

Och precis så har det blivit, med rätt inställning kommer man långt. De här senaste veckorna har jag åkt på en hel del smällar/besvikelser men faktiskt så har jag sett varje morgon som en ny start och det har i sin tur gett mig nya möjligheter med ny energi. Och nu, nu är jag bara så nära mina drömmar att kan nosa på de…

Nu tar vi den här dagen och gör den till en ny dag med nya möjligheter även för dig.
Take this day and make it your best! 

make this day the best

Kommentera

Annons

Festat hårt i helgen?

Kan inte säga att jag mår jättemycket bättre än i morse men aningen bättre och inte lika hes men låter fortfarande som en kille. 😀 Vissa arbetssamtal som kommit in under dagen har varit ganska skoj, folk tvekar på om de verkligen kommit till mig, hihi. En trodde jag hade haft det väldigt skoj i helgen… haha. Nope, bara rent virus eller vad man ska säga.

Idag har jag bara myst med min yngsta tjej som också hade varit krasslig under helgen men hon mådde mycket bättre än mig idag. Så imorgon är vi tillbaka till dagis och jobb. Såg häromdagen att de är så sjukt lika ibland. När båda har lockigt hår och man kollar fort bakifrån så vet man inte ens vem som är vem. Nu vet ni inte det ändå eftersom ni inte känner mina barn så pass men i vanliga fall har jag en med lockigt/vågigt hår och en med spikrakt hår. :)

syskon_lika_latinas

Nu ska jag sätta mig ner och måla lite naglar, förbereda väska, matlåda och kläder inför morgondagens jobb och möten. Alltså imorgon gäller det. 😉 Hoppas jag fått tillbaka mer röst då.

Ha en fin kväll.

Kommentera

Annons

Borde ni inte gå med?

Idag har jag knappt haft någon röst alls. Förkylningen brast aldrig ut men satte sig på stämbanden. Lillan har haft feber i helge och är därför hemma idag också. Vi har inte orkat göra något alls mer än bara ligga på soffan och vila. Men det är ett perfekt tillfälle att se över andra saker man vanligtvis brukar glömma kanske. Det var ett tag sen jag kollade mitt konto på Refunder för att ta ut pengarna (återbäringen). Ni vet väl att jag har tipsat om REFUNDER förut och jag kan inte sluta göra det för det är ju bara så bra. Visste ni att jag fått tillbaka mer än 2500kr på Refunder som återbäring? Det är inte lite pengar. Läs mer här nedan ↓

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Vill du få pengar tillbaka på dina köp online? Då borde du också bli medlem på ”Refunder” hemsidan där du kan hitta många samlade erbjudanden och butiker som exempel ”Boozt.com” där du kan hitta dessa produkter ovan. Är du medlem hos Refunder och shoppar hos Boozt.com får du 5% återbäring på ditt köp direkt in på ditt konto. Att bli medlem är helt gratis. Vill du läsa mer hittar du Refunder HÄR<

SHOPPA KLÄDERNA HÄR NEDAN

1. Jacka HÄR 2. Tröja HÄR 3. Jeans HÄR 4. Väska HÄR

 

Kommentera (1)

Annons

Analyserar du ditt liv?

love_karlek_hurt

Jag är en filosof in i märgen och har alltid varit. Jag älskar att tänka, analysera livet, se människors beteenden, scanna in de .. Jag kan prata om livet i timmar, jag kan analysera mig, dig, de eller vad som helst i flera timmar i streck. Det är som att ladda mina batterier, att ha någon att filosofera med. Och det är inte många människor jag känner som är så. Jag kan sakna det, jag behöver det. Men när jag försöker med E så blir man ju avbruten av barnen, när man försöker med min far som också kan hålla mitt tempo i tankesätt kan jag också bli avbruten av barnen, lunchen, något annat om vi är hemma. Inte många av mina bekanta är bra på att prata om livet heller, en enda som jag kände förr kunde hålla min takt, sitta i timmar med livets analyser. :)

Vissa låtar får igång mig och mina tankar och det värsta är väl när jag börjar tänka för mycket på vad låten handlar om och börjar ge mig hän de känslorna i låten. Jag adopterar lätt vissa saker i livet och det är dialekter och andras känslor som tex i låtar, filmer eller människor (nära vänner). Så när jag hörde låten här nedan med Dua Lipa och Marin Garrix så kände jag bara.. ”shit, är det så vi lever?” och sen sätter analysen igång. Gäller det här oss, är det här vi, kan det bli såhär, kommer vi komma dit, vart står vi nu, etc. Plötsligt står jag där med farliga tankar och THE Analys 2017 och det är kanske inte något jag rekommenderar er att göra! Haha.  Alla tankar, analyser och filosoferingar i livet kan leda en in i farliga vägar…….

Här är låten i alla fall som går på repeat just nu…

 

Kommentera

Annons

Måndagslistan

livet_tack_love_ma_bra_life

 

… jag haft en fin helg, insett mycket, pratat en del med mig själv (med risk för att låta galen) och insett att jag är på rätt väg i livet. Oavsett hur det går den här veckan så har jag vuxit mycket den här senaste månaden. Jag har lärt mig så mycket den här senaste tiden.

 … min mor är så fin som orkar komma över en söndag och köra värsta storkoken (en massa mat) inför veckan. Att ha allt klart för två dagar framåt, alltså det betyder så mycket och avlastar mig enormt. Om jag bara kunde vara frisk så hade jag utan något problem hunnit hem för att träna utan att ens oroa mig för middagen och E också. Det är en enorm hjälp som jag är så tacksam för att hon orkar göra.

 … jag har insett hur mycket jag har vuxit den här senaste tiden. Jag är så stolt över mig själv. Min inställning, min styrka och den jag börjar forma mig själv till. Jag vet inte vad det är exakt, som fått mig att vakna lite, att mogna och inse vad jag behöver stärka med mig själv men jag har lyckats ganska bra. Jag inser att min kommunikativa förmåga har förbättrats, mitt mod att ta upp saker med vissa personer och att lite mer sansat öppna upp mig. Jag är väldigt tacksam över att ha vaknat till liv lite.

 … jag har den bästa föräldern man kan önska sig. Det var inte många dagar sedan jag berättade om min far på en intervju, om hur han alltid varit min rådgivare, min idol, min gud när jag var liten. Hur kan ens föräldrar vara så speciella, så stora för en, jag hoppas och önskar att jag eller E kommer att vara minst lika stor och betydelsefull i mina barns liv som min far är i mitt. Det finns inte ord som kan beskriva min kärlek för min far. Det finns inte det. Men han kommer alltid att vara min hjälte.

 

VAD ÄR DU TACKSAM FÖR IDAG ? 

Jag önskar er alla en underbart fin måndag, ny vecka, nya start, nya möjligheter. Gör det bästa av den här dagen!

family

OM MÅNDAGSLISTAN
Måndagslistan är mitt sätt att ha en tacksamhets dagbok. Att påminna sig själv varje måndag tex, varje ny vecka, att vara tacksam för det som vart, för det som är och för det som kommer.
Måndagslistan är tillför att stanna upp och andas, tänka på vad man har att vara tacksam för. Ett bra sätt att inte bara köra på varje vecka, efter vecka, år efter år. Stanna upp, andas, tänk ut vad du är tacksam för.. dela gärna med dig här nedan i kommentarerna eller gör din egna lista på din blogg, meddela mig om du vill så läser jag den gärna och lyfter upp den härliga listan som kanske just DU har gjort. Ha en fin måndag!x
Kommentera

Senaste uppdateringar från mig