VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Morgon med Loppi höstevent

Hello babes! Idag är det söndag, THE söndag. Loppi höstevent är idag! Japp här sitter jag med frukost med familjen och sippar på mitt goda kaffe. Jag vet inte hur vädret kommer att bete sig idag men jag orkar inte ens lägga vikt på det, är så taggad och glad över att få komma ut och umgås lite med bloggvänner att jag bara vill springa ut härifrån. 😀 Jag har varit mamma så mycket nu att jag orkar knappt mer, jag behöver ladda batterier, jag behöver vara jag, bara vara, bara umgås, bara slippa lite mammarollen och alla tillsägelser.

Jag tror inte det blir så mycket bloggande idag men haka på bakom kulisserna på Instagram: @lamadre.se eller så ses vi där!

fotobås-loppi-bloggare.jpg

 

Kommentera

Annons

Kampsport för barn!

Men alltså vad sjukt kul det har varit idag! Barnen fick ju testa på Taekwondo idag och oj vad glada de såg ut. Speciellt lillasyster, trodde inte det skulle gå hem hos henne lite mycket som hon storasystern men det blev tvärtom. Så otroligt skoj att se mina små kampsportare springa omkring och kicka, träna och göra plankan. 😀

Vilken disciplin, vilken bra träning och tränare. Det var hårt redan från början, jag gillar det, jag kommer från kampsportens värld och jag älskar att se disciplin på högnivå och regler och ordning. Självklart är de barn men jag litar på att den här klubben vet vad de gör, de såg proffsiga ut.

Bilderna blev jättesuddiga och dåliga för att vi satt bakom en spegelvägg, tonadvägg rätta det sagt. Lillasyster ville absolut börja  men min osäkerhet finns där då hennes bästa vän går på samma träning och jag vill försäkra mig om att lillan verkligen vill gå för att det är skoj och inte för att V går där. 😀 Annars hade det blivit en väldigt dyr vänskap för det kostar sin slant.

 

Tips: Är ni intresserade av att prova eller börja så har de långa kötider från 7 år uppåt. Jag känner 4-5 familjer som har sina barn där, inte bara grannar utan olika vänner runt omkring i trakten. Alla är barnen är jättenöjda. 45 minuters träning, går att välja bland olika dagar i veckan. Prova nu så ses vi där!

Lillasyster kampsport Taekwondo traning barn grymt kul

Kommentera

Annons

Fight morning

God morgon fighters! 

Denna lördagmorgon börjar vi med att äta en bra grötig frukost och testar även nya God Morgon Fiberdryck från Testagram! Riktigt gott faktiskt, en rekommendation för er som vill dricka er frukost lite snabbt men ändå få i er rikligt med protein och energi under förmiddagen.

Så vad händer idag? Jo vi åker in till Södermalm för att provträna (barnen) Taekwondo. Ska bli så kul att se hur det är för barn och vad tjejerna kommer att tycka. Mannen har ju tränat Taekwondo sedan han var liten, typ 11 år. Själv har jag provat Shaolin Kung Fu, både traditionell och en som är mer kickboxning inspirerad. Grymt härliga sporter att utöva, sen är frågan om de är redo för det nu eller om det kanske kommer senare. Det får de avgöra själva. :)

familjeliv träning boxning barn kidsMin man kampsportenträning-kul-barn.jpgboxtraining.jpg

 

Kommentera

Annons

On fire! :)

fitness

Wow I am on fire today. Ja lite engelsk av mig också. Men måste ju säga att jag bara mår så sjukt bra. Vad viktigt det är för mig som huvudperson i hemmet, att alla i huset mår bra, för att jag själv ska kunna må bra. Om min man eller mina barn inte mår bra så kan inte jag heller må bra. Det är så avgörande i mitt liv, i min vardag. Nu när mina barn båda två, visar en förbättring i allt som hänt med skolstarten och så så känner även jag att jag kan andas ut äntligen och får ny energi.

Så med andra ord, idag var det varmt, segt, fredagskänsla och vilja att bara komma hem och lägga sig ute på altanen ungefär. Men så tog jag en PWO från Gymgrossisten och hinkade i mig BCAA från BetterYou, inväntade pirret i kroppen och körde ett hårt fredagspass. Så idag äter jag mina energibars med gott samvete och kanske testar lite av chirren som kom med Testagramboxen (bloggar om det sen) också. 😀

i am on fire today workforit workhard traning workout fitness mamma mama

Kommentera (3)

6s eller 7an?

Jag vill ha en ny telefon, men nu kommer den stora frågan. Kör jag på 6s NU eller väntar jag till oktober och kollar in 7an som kommer ut. Jag brukar inte köpa nya telefoner, för att det tar sin lilla tid innan de hittat alla felen, fått in feedbacken och kommer ut med 7s. Så egentligen borde jag vänta i ca 1 år eller nått, det är väl ungefär så jag brukar göra.

Men ny mobil behöver jag verkligen, den här har inte bästa batteritiden kvar längre och det börjar bli dags att kasta in handduken för min del. Mina telefoner brukar gå vidare till mina föräldrar, men då är frågan, vad gör man med de 4orna som de har nu? Till barnen? De är ju så små fortfarande.

Aja, vad säger ni, slår jag till på en 6s nu eller väntar jag? 
Guld eller rosé?

mobil

Bild lånad från Apple

Kommentera (2)

Senaste uppdateringar från mig

>> <<