Mammablogg som handlar om – Familjelivet – vardag – Graviditet – bebis i augusti- Husägare i vinter

Sängprovning och luriga säljare

Den här semestern bjuder på mycket utemat och det får man väl unna sig på semestern. I höst lär vi ju inte ha råd att gå ut så ofta med mammapengen, husköp och  bebis. 

Innan lunchen var vi och provade sängar. Och shit vilken djungel det är. Vi vill ha en bra kontinentalsäng 180 bred. Just nu har många sängbutiker reor så de finns en del att välja på men det är svårt att veta vilken säljare som är mest ärlig. Helt plötsligt är sängar som kostar 28 k sämre då de har ett reapris på ca 15. Lurigt! 

Och innan säger de att man ska satsa på sängar som kostar över 20 om man vill ha en bra säng, men helt plötsligt duger inte deras reasängar fastän att ordinariepriser ligger långt över 20 k spannet. Störande!

De där brakerbjudandena som de har försöker de snabbt vifta bort mot en annan säng när man väl är inne i butiken. Så känner mig lute kluven.

Någon som är extremt nöjd med sin kontinentalsäng och vill tipsa om den. ?

5 reaktioner på ”Sängprovning och luriga säljare

  1. Vi ska till Kungsängen på Hisingen idag och beställa en säng. Blir nog lindenäs. Är 50% på den nu. Var där i helgen och säljaren rekommendrade den och sa att det var den mest sålda. Den vi gillade bäst också. Gå dit vettja ??

    Såg dig på visningen förresten men hann aldrig hälsa då ni gick in i andra huset ?

    1. Aha. Tack för tipset. Ska genast kolla upp!
      Jo jag såg dig också på håll, hihi!Hur känns allt inför er flytt nu då?, Det är ju så nära för er. Lite avis! 🙂

      1. Vi slog till igår och beställde en säng, tror vi kommer bli nöjda. Vi tog 180 bred och 210 lång. Tror att 210 kan bli tight,men det beror väl på hur brett man vill ha vid fönstret. Sen är det väl bra om man kan öppna garderoberna ? det känns faktist mycket bättre nu efter att jag fick ringa och klaga av mig. Infon vi får är ju dålig men han Göran verkar ha riktigt bra koll på allt så där känns det väldigt seriöst. Mailade ju honom om VA, fjärrvärme och el eftersom vi inte fått någon info om de… Ni får komma på fika sen i höst i väntan på ert hus ?

        1. Haha. Jo fördel att kunna öppna garderoberna :). Härligt att ni lyckades bestämma er här går det sämre 🙂

          Så himla bra att Göran svarar iaf. Jag har gissat till mig att driften landar på ca 2500 för den infon saknar vi ju ockaå.

          Ja kommer gärna förbi och kikar :). Nyfiken ju. Nu fick vi ju mail om inredningskvällen på ikea. Alltid något 🙂

    2. Förresten hur bred säng valde ni? Tänkte på vad som får plats i det större sovrummet. Jag vill ha en 210 men Johan säger att det inte får plats. Och det kan nog bli trångt :p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *