Mammablogg som handlar om – Familjelivet – vardag – Graviditet – bebis i augusti- Husägare i vinter

Tävling- Vinn presentkort på festartiklar

Tillsammans med grapevine har jag nu äran att tävla ut 1 presentkort till två av mina läsare till ett värde av 200 kr/styck.

Välj en rolig skattjakt till barnkalaset, ett spännande mordmysterium till middagen eller ett klurigt quiz till after work med vännerna. Med vår hjälp fixar du snabbt och lätt en proffsig festaktivitet. Enkelt för dig – buskul för dina gäster!”

Hos grapevine finner du festprodukter som passar till hela familjen, allt från barnkalas till familjefester. Kanske behöver du lite roliga festaktiviteter till påsken, till mellomyset? Eller kanske till en vinprovning i hemmet med vänner?

*************************************************************************************************************

Tävlingsreglerna är enkla. Det enda du behöver göra är att tycka till.

 – Vilket nytt barnkalastema ska grapevine utveckla skattjakter till?
– Gå in på länken –> barnkalas.  Se sortimentet och kom med förslag på ett nytt barnkalastema.
– Svara i kommentarsfältet här på bloggen. Och vips är du med och tävlar om ett presentkort som passar till festerna från liten till stor.
Tävla fram till den 4/3
Lycka till 🙂

image

9 reaktioner på ”Tävling- Vinn presentkort på festartiklar

  1. Eftersom vår pojk tycker mycket om Mumintrollen tänker jag att ett Muminkalas hade varit roligt. Så Mumin är mitt förslag☺

  2. När jag var liten älskade jag att ”laga mat”. Så ett tema kring restaurang hade jag älskat. T.ex. ett mysterium som vem har ätit upp osten eller bytt ut sockret mot saltet. 🙂 Tror man kan göra mycket kring det temat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *