Mammablogg som handlar om – Familjelivet – vardag – Graviditet – bebis i september- Husägare i vinter

Annons

Gravid med extrema magsmärtor.

Igår hade jag en dålig dag. Det började med att jag var extremt trött och yr med spänningar och tryck nedåt i magen. Ändå försökte jag ta mig ut för att prova lite vagnar. Det står mellan britax smile2 (som fått bäst i test) och emmaljunga viking. Har du ägt någon av dessa vagnar? Nöjda, missnöjda?

Väl hemma blev det lite vilande och sedan blev det dags fest. En möhippereunion som var galet trevlig fram till det att jag fick sådana smärtor i magen att jag inte kunde gömma tårarna i ögonen. Efter att ha haft svåra smärtor i över en timme lyckades jag mig ta mig upp från soffan för att lämna festen. Jag höll tårarna inne, men så fort jag kom utanfördörren sprutade tårarna av smärta. Jag promenerade i 90 graders vinkel hem stortjutandes av smärta.

Det här får jag ta med mig till barnmorskan imorgon för det var väldigt otrevliga smärtor som gjorde att jag inte kunde ta mig upp från soffan. Väl hemma lade jag mig raklång på sängen och smärtorna upphörde strax därefter. Funderar på om tarmarna kan bråka i och med graviditet eller om det är på grund av graviditeten jag fick ont. ?! Är i v.21 nu.

Annons

Glass i storm

Idag orkade jag mig ut på en liten utflykt. Vi kollade lite barnvagnar och fick muta L med lite glass. Det var iskallt och superblåsigt, inte alls så där mysigt som man kunnat tro att det det ska vara med glass i solen. Väl hemma däckade jag och blev väckt två gånger. Nu är kl snart 17. 00 och jag kan verkligen inte bli pigg trots att jag nyss vaknat och kastat i mig massa sött. Om 30 min måste jag typ gå då jag ska bort 18.00. Det blir en tidig kväll.

Annons
Annons

Bakfull?!

Idag känner jag mig Bakfull, sliten och sjuk efter en för mig sen utekväll inne på liseberg. När jag var hemma? Ja runt 22.30 och då ska ni veta att jag annars ligger i sängen vid 19-20. Jag var den första att avvika från festen. Jag är väl lite klenare än alla andra.

En väldigt tre mig tillställningen i ett gammalt hus käkat kindstugan. 

Aningen låg dörr, man fick huka sig för att inte slå sig på utvägen. Nu hopppss jsh på massa smaskigt skvaller på måndag! :)

Annons
annons