VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Veckan

20121213-180934.jpg

20121213-181247.jpg
Idag var sista dan på VFUn för denna gången. Ska tillbaka igen vecka 5. Det har varit en så rolig och lärorik vecka och jag bara älskar mitt yrkesval! Längtar verkligen tills nästa VFU. Vi fick även nybakade lussebullar till fikat idag och glögg och pepparkakor till frukostmötet. Så gott! Idag har även Jonelly haft luciafirande på sitt dagis, de var så duktiga och fina alla barnen. Nu sitter jag helt slut här i soffan efter en lång vecka, som fortfarande inte är slut. Imorgon går jag på min jobbhelg då jag ”bara” ska jobba 53 timmar 😉 Jag ska även hinna med att gå på kalas samt att tvätta och plugga. Ibland önskar jag att jag kunde dela på mig. På Måndag ska jag plugga hela dagen samt packa resväskorna för på Tisdag åker vi äntligen till värmen!! *längtar*


Kommentarer


  1. johanna december 14, 2012 on 8:44 e m Svara

    Du passar verkligen som sjukskjöterska! Så det blev Dominikanska för er, vad härligt! Vi bestämde oss för Puerto Rico, vi åker nästa Onsdag! Så då blir vi grannar i en vecka haha. KRam på er!

    • jonelita december 14, 2012 on 10:25 e m Svara

      Å men Puerto Rico vill jag med åka till, nu blir jag avis på er haha, jag vi kommer ju befinna oss väldigt nära varandra iaf 😉 Kram på er och ha en underbart resa!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna