VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Idag har jag vart hemma med Jonelly som fortfarande har feber, antagligen på grund utav vaccinet hon fick för ett par dagar sedan. Vi gick dock en promenad till svarta katten och köpte semlor som vi fikade när vi kom hem igen. Annars har min dag som vanligt gått till att städa, städa, städa, diska, laga mat och tvätta. Och ändå är det inte helt rent framåt kvällen, jag blir snart galen. Vi måste helt enkelt ha en större lägenhet/hus så att vi får plats med oss själv och alla våra saker.

Måste köpa nya blommor med, allt jag har är 7st orkideer som inte blommar och står gömda bakom gardinerna på barnens rum i väntan på nästa blommning. I de andra fönstrerna lyser det tomt av ingenting. Ska även införskaffa en ny större säng till Jonelly, några bokhyllor och en garderob, så det blir nog Ikea och Plantagen när lönen kommer.

Nu ska jag ta ett bad, barnen sover och det är lungt och skönt i huset, man får passa på.


Kommentarer


  1. Anonymous februari 26, 2009 on 3:42 e m Svara

    Halloj! Jag skulle verkligen rekommendera dig att signa upp dig på http://www.freestreet.se/?r=1116 och peta in en länk på din blogg. Världens enklaste sätt att få gratis märkeskläder och prylar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna