VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Torsdag

Igår var jag på Blingo-party. För er som inte vet vad det är kan jag berätta att det är ett homeparty med barnkläder. Blingo tillverkas av ekologisk bomull. Jag köpte iallafall 2 T-shirtar, en var till Jonelly och Karla och ett par pantalonger till Jonelly. Ruinerad blir man för det är inte direkt billigt. Men de hade mycket fina färger på kläderna, precis som jag gillar att ha på barnen.
Jag har även köpt mönster på en klänning och ett par hängslebyxor som jag ska sy till Jonelly i velour. Jag har ju alltid velat lära mig att sy ordentligt så nu ska jag göra ett ryck. Jag har så mycket ideer på barnkläder. Mammas symaskin är inte så bra längre tyvärr, så jag får nog köpa mig en ny egen symaskin med.
Måndagens shoppingtur med mamma slutade med 2 toppar och ett par coola tights från Gina. Det blir outfitten på Sofias 26-årskalas på Lördag. Jag längtar tills dess, det är inte så ofta jag träffar alla mina vänner på en och samma gång nu för tiden, det blir mest när någon fyller år. Jag är laddad för en helkväll och hoppas verkligen resten av tjejerna hakar på.
Idag/kväll/natt är det jobb igen, slutar kl 9.00 imorgon, sen är jag ledig tills på Måndag em. Tror jag ska gå ner till Öppna förskolan med Jonelly imorgon bitti när jag slutat jobbet. kan vara kul att träffa lite andra föräldrar.
Nästa Fredag ska jag äntligen klippa mig, som jag har väntat på den tiden, 5 veckor! Jag vill göra nått kul med håret. Jag kommer ge frisören fria händer som vanligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna