Jolie är en 35-årig mamma som bor i Karlstad med tre barn, sambo och fyra pälsbollar! Hon jobbar som neonatal sjuksköterska och drömmer om en karriär som barnsjuksköterska följt av barnmorska. I bloggen får man läsa om hennes åsikter (hon har aldrig fel), vardagsliv och DRÖMMAR. En varierande blogg där man får följa Jolie som mamma och hennes spännande arbete med de små hjältarna.

Arbetare

Jepp nu jobbar jag igen, tredje veckan startar i morgon. Så tiden går fort, som vanligt. Hade ångest innan men väl där gick det ganska bra. Sällan någon som berättar att de känner samma inför att gå från mammaledig till jobbet. Alla är så pepp och säger ” åh härligt att få egen tid?” osv. Egen tid på jobbet, jo visst. Men så pratade jag med två av läkarna och de har oxå 3 barn och säger samma sak som jag känner (och har känt)

”Ja första dagen grät jag bara på jobbet. ” Kände en så stor separation, detta var ju vårt sista barn..”

Sista mammaledigheten är över. Och det har känts tufft. Men det har gått. Och Amelia är glad när jag kommer hem. Hon vill helst bli buren då, för hon har väl längtat hon också.

Hon har börjat sova i vagnen på dagarna och även 2 kvällar. Så lite nytt. Idag har jag fått henne att sova i vagnen på fm vilan och nu på kvällen. Så nu sitter jag i soffan med datorn i knät 🙂

Vi ska försöka träna in att somna i spjälsängen också. Hon vakar ju lättare när hon sover själv, så vi får se hur länge hon sover. Har ju sovit hela nätterna i vår säng. Och sömnen är ju viktig.

Förresten, jag har fått sömnstörning som diagnos..

Och vi kör ketogenkost sedan 6 veckor tillbaks.. Saknar bröd. Och frukt. Men har åh andra sidan inte ätit godis och fika bröd på länge. Får se hur länge jag kör på. Måste komplettera kosten med träning, men det är trögt. Mkt förkylning och trötthet..

Ja det blev lite blandat svammel.

Nu ska jag göra nått annat, passa på. Snart sova.

Ciao

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *