Jolie är en 35-årig mamma som bor i Karlstad med tre barn, sambo och fyra pälsbollar! Hon jobbar som neonatal sjuksköterska och drömmer om en karriär som barnsjuksköterska följt av barnmorska. I bloggen får man läsa om hennes åsikter (hon har aldrig fel), vardagsliv och DRÖMMAR. En varierande blogg där man får följa Jolie som mamma och hennes spännande arbete med de små hjältarna.

Nedräkning

En vecka kvar av min föräldraledighet.

På onsdag ska jag börja jobba. Dags att försöka skärpa till hjärnan.

Jag och A hade trappat ner amningen, så pass att hon bara ammade max två gånger under dagen. Bara om hon skulle sova, ville hon amma. Annars var det nej. Och det var helt ok för mig. Hon åt ganska bra med vanlig mat också. Men så blev hon sjuk och då vill hon nästan inte äta mat och bara amma. Så nu är vi väl på full friamning igen

.2017-01-22 11.15.34

Kommer göra ont när jag ska jobba.. Måste pumpa på jobbet..

Jag har iaf köpt nya jobb skor. (Hadde lagt undan de andra och nu hittar jag dem inte.. men de var redan sunkiga så det var ändå dags att investera i ett par nya) Lätt de tråkigaste pengarna att spendera, men dessa fina kostade inte mer än 399 kr så de var ett kap. (Inte lika ”bra” som mina löpardojjor men ändå stabila och bra tänker jag).

2017-01-25 09.32.01

Nu ska jag torka snorig näsa och mysa lite med den lilla sjuklingen. (Idag har jag fått wishey röst..)

Ciao

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *