Jolie är en 35-årig mamma som bor i Karlstad med tre barn, sambo och fyra pälsbollar! Hon jobbar som neonatal sjuksköterska och drömmer om en karriär som barnsjuksköterska följt av barnmorska. I bloggen får man läsa om hennes åsikter (hon har aldrig fel), vardagsliv och DRÖMMAR. En varierande blogg där man får följa Jolie som mamma och hennes spännande arbete med de små hjältarna.

Min tur

Jaha då var det min tur att bli sjuk. Och A har inte blivit frisk än, jo från öroninflammationen har hon säkert det men nu hostar hon och snorar. Kan det inte bara försvinna nu? Vill inte att hon ska få RS nu också och jag vill inte få öroninflammation. Får alltid lite ont i örat efter jag hade öroninflammation för 6 år sedan (Min första).

Som vuxen är det riktigt allvarligt med öroninflammation, så då ska man söka vård. För det kan ge hjärnhinneinflammation. Man kan faktiskt dö av öroninflammation. Och jag har sett det på nära håll, så jag blir alltid nojjig för detta. Eftersom jag inte hade feber heller, bara en diffus smärta i örat, som kom och gick.

Nu ska jag dricka kaffe och försöka ge A sista doserna av antibiotikan..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *