VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mina Palma pärlor… 

Tänkte jag skulle dela med mig av mina favoriter från min Palmaresa. Tycker själv om att få tips på vad man inte får missa (eller för den delen vad man kan hoppa över) när jag är ute och reser. Så här kommer lite tips…

Cort Hotel, ett underbart litet hotell mitt i stan med närhet till allt. Fina rum, en fantastisk frukost och en supermysig takterrass. Få rum så boka i tid är ett hett tips.

Restaurang KOA, magiskt god mat. Jag åt en tonfisk som var helt perfekt tillagad. Ligger centralt, endast en kort promenad från Cort Hotel.

Tapasrestauranger La Tapería, inte superfin miljö men deras goda tapas väger upp. Gillar man tapas är detta ett måste. Missa inte chorizon i rödvinssås, de baconinlindade dadlarna och så min absoluta favorit; Pimientos de padrón. Vi beställde in en hel del rätter och allt var supergott.

Forn de Sant Joan, ännu en härlig restaurang som ligger mittemot KOA. De har en tryffelpasta ”to die for” och en irish coffee som är perfekt som dessert.

Ventuno Bar Italiano, liten mysig bar med härliga drinkar. De inte bara smakar gott utan är även fint dekorerade med frukt och bär. Stort gilla på det!

Markus Innobar, en restaurang som ligger lite utanför citykärnan. Taxi tar ca 10 minuter men har man tid på sig går det utmärkt att gå längst den fina strandpromenaden (det gjorde vi när vi skulle hem). Bli inte skrämd av att restaurangen kanske är helt tom när du kommer (så var det för oss), maten är helt galet god. Man väljer massa rätter att dela på. Mina favoriter på menyn var deras ceviche, tempurasushi och tonfisktartar.

Underklädesbutiken Intimissimi, så galet fina underkläder till bra priser. Två BH:ar fick följa med mig hem men jag skulle kunnat köpt hela butiken. 🙂

Jag kan verkligen rekommendera ett besök till Palma. Denna gång var mitt 6:e besök och absolut inte det sista. Är så sugen på att ta med mig familjen nästa sommar. Hyra ett litet hus och stanna i minst två veckor. Jag är verkligen förtjust i denna lilla ö och vill gärna visa den för mina killar som aldrig varit här.

Kram, J


Kommentarer


  1. Diana - "La madre" 20 september, 2017 on 08:02 Svara

    Vad häftigt det såg ut på första bilden men jag får inte till det på något sätt 😀 Alltså hur husen ser ut. 😀
    Men hoppas du hade det riktigt bra finis,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *