VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ensam hemma!

Idag vaknade jag upp till en inte så härlig dag. Du vet när man har den där jobbiga känslan i kroppen och allt bara känns hopplöst. När du vill dra täcket över huvudet. Somna om och vakna till igen när allt känns bra igen. Den känslan har jag idag. Att ligga kvar i sängen är ju inget direkt alternativ när min älskade Noah, helt överlycklig kommer in och meddelar att frukosten är klar. Det står pannkakor på menyn och han är så glad så han hoppar som en liten duracellkanin. ❤️

Efter frukost känns det lite bättre men fortfarande snurrar tankarna i 180. Jag försöker att skingra tankarna med plockande här hemma i lägenheten men inte ens det hjälper. Nu ligger jag i sängen och har precis läst senaste numret av Mama. Noah och Rasmus åkte iväg till kompisar så jag är själv hemma och det är så skönt. Känner verkligen att jag behöver en dag för bara mig. Utan måsten eller krav.

Ikväll ska vi ut till Nacka och vara barnvakt till mina syskonbarn. Syster och hennes man ska på 40-årsfest så jag och R ska ha myskväll med alla barnen. Nästa helg kommer min mamma på besök och jag längtar så tills dess. Känner att jag behöver en kram från henne typ nu! Det spelar ingen roll hur gammal man blir. Ibland är det skönt att få krypa in i sin mammas famn som när man var liten.
Kram, J


Kommentarer


  1. Semmelmamman 19 augusti, 2017 on 17:28 Svara

    Ibland behöver även vi vuxna få lite extra kärlek och omsorg.
    Hoppas ni får en mysig kväll.
    Kram ?

  2. Tessan med tre 20 augusti, 2017 on 10:06 Svara

    Avskyr såna dagar. Hoppas det känns bättre idag!
    Kram Tessan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *