VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Date night!

Tjohooo, idag har jag och Rasmus date efter jobbet. Älskade Sebastian barnvaktar Noah så att jag och R kan gå ut en sväng. Vi är så tacksamma och Noah är så glad över att få hänga lite med farbror Bastian. Hela morgonen har han undrat när han ska dit. ❤️

Så vad ska jag och Rasmus då hitta på? Jo det serru ska jag berätta; vi ska till Mosebacke på konsert. Miss Li spelar där ikväll och jag ser så mycket fram emot att få se henne live. Och att konserten hålls på Mosebacke gör allt bara så härligt! Har varit på konsert där tidigare och jag älskar det. Det blir liksom mer intimt när det är lite mindre lokal/plats, det är en supermysig miljö och ofta en härlig stämning. Tror det kommer bli grymt även idag. Det enda kruxet är att det måste vara fint väder för att det ska bli så där extra bra. Det är ju utomhus så man vill ju gärna ha sol och uppehåll. Precis så som det ska vara idag. Hurra! Så har du inte varit på konsert på Mosebacke kan jag varmt rekommendera det.

Men, nu är det först jobb i några timmar. Sitter just nu på bussen något sen eftersom Noah inte ville släppa mig vid lämningen och jag inte bara ville gå när han behövde de där extra kramarna. Så är det ibland och något man bara får acceptera som förälder. Att mycket kan man planera men inte allt. Och det måste få vara helt ok.


Önskar dig en fin torsdag!

Kram, J


Kommentarer


  1. Joanna- livet med psykisk ohälsa 17 augusti, 2017 on 13:55 Svara

    Så mysigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *