VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Älskar ordning!

Detta inlägg är ett samarbete med Orthex Group.

För de som känner mig så vet de att jag är en riktig pedant. Jag älskar ordning och reda och att ha full koll på var jag har mina saker. Inte det lättaste i ett skafferi eller förråd. Eller i barnrummet för den delen. Och extra svårt i vår nuvarande lägenhet där vi inte har jättemycket förvaring. Eller hade kanske jag ska skriva. Nu är det nämligen löst och helt plötsligt känns det som att allt har sin plats. Och det tack vare de fiffiga boxarna/lådorna från Orthex Group. De har verkligen allt en pedant som mig älskar för att skapa ordning i kaoset. 



Vi beställde till vårt skafferi superbra små boxar i olika storlekar för socker, mjöl, pasta…ja, allt som man kan tänkas ha och de gjorde verkligen sådan skillnad. Nu är det en fröjd att öppna skafferiet och så enkelt att hitta eftersom boxarna är genomskinliga. Man ser lätt vad de innehåller. Om man har ont om plats kan man dessutom stapla boxarna på varandra utan problem. Och så har de lock som sluter tätt och som är enkla att öppna och stänga.



Till Noahs rum beställde jag lite större lådor för alla hans leksaker och det blev verkligen så bra! De sväljer väldigt mycket och man kan sortera efter typ av leksaker. Har tex en för alla hans bakverk och sådant som han har i sitt ”café”. En annan är fylld med lego och i en tredje har har sina utklädningskläder. Eftersom Noahs rum är ganska litet gäller det att ta tillvara på alla utrymmen så under sängen har han nu  lådor fyllda med hans sängkläder bland annat. Även under vår säng har vi lådor, så bra lösning!



Kan verkligen rekommendera dessa produkter som är både tåliga och funktionella. Går omkring med ett leende är hemma för jag är så nöjd med att äntligen ha fått ordning på alla saker som legat lite varstans. Extra bra är att det finns olika serier med boxar beroende på om du ska ha dem i ett kallt och fuktigt garage eller som vi inne i vår lägenhet. Dessa med fint lock i bambu har jag i vårt badrum.


Kram, J

Detta inlägg är ett samarbete med Orthex Group.


Kommentarer


  1. Theresa 16 augusti, 2017 on 10:22 Svara

    Hej,

    Vilken härlig blogg du har, är ofta inne och läser! 🙂 Jag undrar var den fina randiga mattan kommer ifrån som man kan se på Nohas rum?

    Ha en fin dag!

    Hälsningar Theresa

    • jessicaolers 17 augusti, 2017 on 21:57 Svara

      Men tusen tack Theresa, vad glad jag blir! ❤️ Mattan är från Åhléns men det var ett tag sedan jag köpte den men tror nog att den kan finnas kvar. Håller tummarna! Kram, J

  2. Theresa 17 augusti, 2017 on 20:43 Svara

    Hej Jessica,

    Var kommer den randiga fina mattan kommer ifrån?

    Mvh Theresa

    • jessicaolers 17 augusti, 2017 on 21:59 Svara

      Hej Theresa! Den är från Åhléns men inhandlad för något år sedan. Tror dock att den kan finnas kvar. Kram, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *