VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kvällarna, det allra bästa…

Här i Spanien tycker jag att kvällarna är det allra bästa. När solen precis går ner och det blir svalare i luften. Då det fortfarande är så varmt att man lätt kan ha shorts och linne utan att frysa rumpan av sig men det inte är den där stekande värmen som är på dagen. Strandpromenaden och uteserveringarna fylls av människor och barnen springer och leker barfota i sanden. Igår var en sådan kväll, en alldeles perfekt sådan (förutom några utbrott från den yngsta i familjen ?). 

Den sista av våra kvällar här i Califell avslutades på bästa sätt. Precis som alltid när det är sista kvällen blir jag lite vemodig och vill absolut inte att kvällen ska ta slut. Jag vill suga ut det där sista för hur härlig en svensk sommar må vara så är det väldigt sällsynt med ljumna sommarkvällar. Åhhh, kommet sakna dem så nu när vi far hem. Vi har dock dagen kvar så den ska nu njutas till max. Det ska badas massor och ätas en och annan glass. Precis som det ska vara när det är semester. 🙂
Försökte mig på en del bilder igår men det var inte det lättaste. Ville ha en på alla kusinerna tillsammans och så en på hela min lilla familj. Noah är dock inte superintresserad av att ställa upp på bild. Han brås verkligen inte på sin papi så jobbat som modell. ? Är det inte myror i brallan så är det pappan som blundar eller mamman som slänger ut en arm. I nedan fotosession på stranden var det även ett gäng nysningar som kom i mellan. ? Här är det jag fick ihop…


Nu blir det frukost och sedan stranden eller poolen. Eller kanske både och, vi får se.

Kram, J


Kommentarer


  1. Annika 18 juli, 2017 on 09:54 Svara

    Superfina bilder, både på kusinerna och familjen ?
    Jag kan tycka det är härligt med de där bilderna som inte blir som man tänkt. Inte så kul när man vill få till den perfekta bilden men efteråt. Vid ett tillfälle då jag fotograferade alla barnen så var där en bild där alla fyra gjorde gjorde någon konstig min och verkligen visade sitt missnöje med fotograferingen ? Idag är det min favoritbild av alla som togs vid det tillfället.
    Kram

    • jessicaolers 22 juli, 2017 on 14:33 Svara

      Tack Annika! Jag förstår precis vad du menar och håller med…man ska inte alltid jaga det perfekta. Kram ❤️

  2. J 19 juli, 2017 on 17:25 Svara

    Tycker det blev jättefina bilder! Håller helt med att det inte är det lättaste att fota barn eller familjebilder.. Att alla står still och tittar in K kameran sker typ en gång på tusen;) förstår att du inte vill åka hem.. Jag bor i Norrland och vi var utomlands i början av sommaren och sen vi kom hem har det varit kallt, moln och regn med enstaka solstrålar.. Så hade gärna åkt tillbaka till värmen:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *