VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mot Spanien!

Nu sitter vi i bilen på väg ut till Arlanda. Äntligen! Om några timmar landar vi i Spanien och det ska bli så galet härligt! Men innan dess är det incheckning och flygning. Är lite stressad över incheckningen då jag är rädd för att våra väskor väger för mycket. Vi har en väskvåg som vi alltid brukar checka av mot men nu hittade jag den ingenstans. Letade som en tok hela kvällen igår men den var puts väck borta. Håll tummarna för att vi klarar oss under maxgräns eller i alla fall precis på. ✊?✊? Ogillar att jag redan nu sitter och oroar mig istället för att vänta tills vi är framme. Kanske väger de inte alls för mycket och då har jag stressar och oroat mig i onödan. Så typiskt mig! 

Vår semester började ju igår och vi fick en väldigt härlig första dag på semester. Vi tog cyklarna till Hornsbergs strand och lekte lite i lekparken som finns där. Rasmus och Noah badade men jag sparar mig till det varma havet i Spanien. ? Efter lek och bad åkte vi till ett fik alldeles nere vid vattnet vid oss. Så himla mysigt med en stor gräsmatta där Noah kunde springa omkring medan jag och R drack kaffe och åt glass. Blev så himla glad då de hade mina favoriter, mintchoklad och romrussin. Sååå mums! 

Här kommer lite bilder från dagen…


Inser nu att jag glömt att berätta om min utekväll i lördags. Det får bli ett eget inlägg men jag kan säga så här, sjukt kul hade jag! 

Kram, J


Kommentarer


  1. Sofia 11 juli, 2017 on 16:53 Svara

    Åh så härligt! Vart i Spanien ska ni? Vi bor delvis i marbella, där vi är just nu. Hittade din blogg via topplistan som jag kikade igenom nu när jag började blogga här, så mysig blogg du har. Kram o fantastisk semester! <3

    • jessicaolers 12 juli, 2017 on 15:10 Svara

      Hej Sofia! Vi är i Calafell, ungefär 45 minuter söder om Barcelona. Men så mysigt med Marbella. Och ännu härligare att bo där delvis. 🙂 Välkommen till Allt för föräldrar, ska kika in på din blogg. Kram

  2. J 11 juli, 2017 on 18:49 Svara

    Haha, känner igen mig med att oroa mig för saker innan och stressa upp mig… Försöker tänka att det löser sig på nät vis och är inte någon världskatastrof men är ändå inte så lätt tyvärr:( hoppas det gick bra med era väskor och att ni får en underbar semester!

    • jessicaolers 12 juli, 2017 on 15:14 Svara

      Det är ju inte det. Försöker verkligen men ändå kommer stressen och oron som ett brev på posten. I det här fallet hade jag verkligen inte behövt oroa mig…vi var långt ifrån maxgräns på båda väskorna. ??

  3. Stina 11 juli, 2017 on 19:29 Svara

    Ha en trevlig resa! Kram ☀️

  4. Åsa 11 juli, 2017 on 21:57 Svara

    Hoppas resan gick väl hela vägen! Och att boendet lever upp till bilder och beskrivning. Ha en underbar och skön semester! Kul att höra om lördagen i ett inlägg:) KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *