VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nytt boktips!

Alltså jag läser så mycket bra böcker just nu och självklart vill jag dela med mig av dem till dig. På tåget ner och upp från Köpenhamn sträckläste jag en bok. Du vet en sån bok som man bara inte kan lägga ifrån sig för man är så nyfiken på hur den ska sluta. Nu när den är slut är det en stor sorg, önskar så att det fanns en fortsättning.

Det som var extra roligt är att boken utspelar sig på två ställen som jag känner till väldigt väl; min hemstad Borlänge samt mitt nuvarande område här på Kungsholmen. Tycker det känns extra speciellt då jag väl känner till platser och gator som nämns i boken.

Säg att du är min som är bokens titel är en psykologisk thriller som handlar om det värsta tänkbara; förlusten av ett barn. Det är en gripande historia om utanförskap, psykisk sjukdom och våldsam besatthet. Om sorg och skuld, och om hur långt saknaden efter ett försvunnet barn kan driva en människa.

Så här står det på baksidan av boken:

Alla tror att hon är död.


Du vet att hon lever.
Någon gör allt för att dölja sanningen.

För många år sedan försvann Stellas dotter från stranden under en semesterresa. Efter ett intensivt sökande lades polisutredningen ned. Det antogs att flickan förts iväg av strömmarna och drunknat. Hon dödförklarades.

Tjugoett år senare har Stella gått vidare med sitt liv. Hon arbetar som psykoterapeut, är gift med Henrik och tillsammans har de en son, Milo.
När en ung kvinna kommer till hennes mottagning drabbas Stella av en svår panikattack. Hon är övertygad om att kvinnan
är hennes döda dotter, Alice…

Är så avis på alla som har den här boken framför sig. Älskade den från första sidan och håller tummar och tår för att det kommer fler böcker från debuterande Elisabeth Norebäck. 

Kram, J


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *