VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mot Stockholm igen…

Nu är våra dagar här nere i södra Frankrike över för denna gång. Det har verkligen varit en helt ljuvlig semester fylld med god mat, en massa skratt och härligt tjejsnack. Jag känner mig både utvilad och fylld med positiv energi, precis som det ska vara efter en resa med tjejerna. Är så glad och tacksam över att jag har så fina vänner. Vi funkar verkligen bra tillsammans och kompletterar varandra på ett fint sätt. 


Ska verkligen försöka ta med mig lugnet jag har i kroppen och tänka tillbaka på de här dagarna nu när jag kommer hem till den lite mer stressiga vardagen. Jag måste verkligen stressa ner, sänka kraven på mig själv och hur jag tänker att mitt och familjens liv ska se ut. Det viktiga är ju faktiskt att alla är friska och mår bra och det gör man inte om man stressar för mycket. Så är det.


Efter Johannas tabatapass på terassen här nere är jag supersugen på att komma igång med min träning igen. Jag mår så mycket bättre när jag är i gång. Inget överdrivet men några dagar i veckan måste jag få till. Så i helgen står inköp av nya löparskor på schemat sen finns det inga ursäkter. Det får bli morgonträning för mig för att få ihop alla andra måsten i livet men det får gå. Jag gillar ju att träna på morgonen så tror inte att det ska vara några problem. Eller, det kommer nog att ta emot i början men då får jag bara ignorera trötthetskänslan och gå upp utan att tänka. Det är ju trots allt en väldigt tacksam årstid för morgonträning just nu. Det blir ju ljust väldigt tidigt så nu är mörkret ingen ursäkt.

Nu längtar jag massor efter Rasmus och Noah, världens bästa killar som jag älskar så mycket. I morgon bitti blir det pusskalas deluxe, så mysigt! Eller så blir det inte det…man vet ju inte med en nästan 3-åring i huset. Han kan lika gärna vakna på ett uselt humör och då får man ta det lite varsamt med pussarna. 🙂 Hur som så ser jag fram emot att komma hem.

Kram, J


Kommentarer


  1. Susanne 30 maj, 2017 on 20:09 Svara

    Så härligt det ser ut! Vart i Frankrike var ni?
    Hälsningar Susanne

    • jessicaolers 31 maj, 2017 on 15:14 Svara

      Susanne, vi var långt ner i södra Frankrike. Ett område som heter Campagnan. Kram, J

  2. Ser ljuvligt ut 🙂

    • jessicaolers 31 maj, 2017 on 15:13 Svara

      Det har verkligen varit helt ljuvliga dagar! 🙂 Kram, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *