VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Frankrike!

Jag har ju glömt att berätta att jag åker till Frankrike nästa helg! Jag har ju mina tjejgäng som jag hittar på lite olika saker med (just nu tre olika gäng) och nästa helg är det alltså dags för härliga dagar i Frankrike och jag längtar så att jag nästan spricker. Vi är fyra tjejer som åker ner till en av tjejernas hus i södra Frankrike. Vi var där förra hösten och hade det hur mysigt som helst. Åt god mat, tog morgonpromenader till det lokala bageriet och hängde på stranden. En hel del snack på takterassen blev det också. Underbara dagar som fyller en med positiv energi och fina minnen. Precis vad man som småbarnsmamma behöver. Fly vardagen ibland och bara få vara. Förra helgen var det Rasmus tur och nu är det alltså min. Hurra för det!

Så här såg det ut förra året vi var där. Det var verkligen helt fantastiska dagar och jag misstänker att det kommer att bli lika fantastiskt denna gång med.


Maria som äger huset är en mästare i köket, ser så mycket fram emot middagarna vi ska äta. Tycker allt smakar så mycket godare när man är utomlands.


Kommentarer


  1. Så fint det ser ut att vara där :). Härligt det verkar att kunna resa bort så där med vänner 🙂

    • jessicaolers 25 maj, 2017 on 12:47 Svara

      Det är verkligen helt ljuvligt! Försöker att göra det minst en gång om året. 🙂 Kram, J

  2. Sofia 24 maj, 2017 on 17:31 Svara

    Men åh så härligt. Just nu sitter jag på en balkong i Alcudia och ska strax gå och äta lite middag med mamma och Freja. Så underbart med en tjejresa fast det är tre generationer. Imorgon blir det tidig morgon för vi ska på delfinsafari ute på havet. Hoppas vi får se de underbara djuren.
    Hoppas du får det underbart i Frankrike. Mallorca levererar verkligen! Kram Fia

    • jessicaolers 25 maj, 2017 on 12:46 Svara

      Men så ljuvligt Fia! Där var jag, Noah och min mamma för två år sedan och det var verkligen helt ljuvligt. Älskar Mallorca! Kram, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *