VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gårdagens treat till mig själv…

Igår var jag hos Maria på Bymani, dit jag går för att göra helt ljuvliga ansiktsbehandlingar. Eller helt ljuvliga är kanske att överdriva för just Dermapen är inte direkt ljuvlig. Den gör ganska ont men resultatet efteråt är ljuvligt och så värt den korta smärtan som det ändå är. 🙂 Innan jag fortsätter så vill jag poängtera att detta INTE är ett samarbete, jag skriver om Maria och hennes salong för att jag är så extremt nöjd med henne och det hon gör för min hud. Har fått några kommentarer här på bloggen om att jag alltid måste skriva ut när inlägget är ett samarbete, vilket jag också alltid gör. Men, jag måste ju också kunna skriva positiva saker om någon tjänst eller produkt utan att det för den skull är ett samarbete. Så än en gång, när det är ett samarbete skriver jag alltid ut det. Det vill jag verkligen att ni ska veta. 

Hur som, tillbaka till ansiktsbehandlingen jag var på igår. Som vanligt hade jag bokat en extra lång ansiktsbehandling eftersom jag älskar den avslutande massagen. Helt ljuvligt skön och som nästan alltid gör att jag somnar. Idag hade jag dock lagt till ”Dermaplaning”, en exfoliering med skalpell som tar bort döda hudceller men även det ludna man (i alla fall jag) har i ansiktetet (inte det ludna i hela ansiktet utan det på sidorna). Hade en hel del, blev helt förskräckt när Maria visade mig. 🙂 Efter det så lade vi en lite starkare enzym peeling då jag hade lite igentäpptheter som vi ville få bort. Känner att jag varit slarvig med min dagliga rengöring här hemma och direkt märks det på huden. Nu fick jag dock en ordentlig djuprengöring vilket kändes otroligt skönt. Efter allt detta var min hud slå otroligt len.

När den klassiska ansiktsbehandlingen var gjord och jag kände mig totalt avslappnad var det då dags för Dermapen. Kanske inte den skönaste avslutningen men eftersom jag vet hur mycket den gör för min hud kan jag inte låta bli att göra den. Och den går fort så man behöver inte ligga och pinas särskilt länge. Så här såg jag ut direkt efter Dermapen. Röd och lite blod, precis som det ska bli enligt Maria. Den sista bilden är tagen precis nu. Rodnaden har verkligen lagt sig över natten men så har jag också väldigt tålig hy. Vet kompisar som gör denna behandling och blir röd i flera dagar men jag har turen att bli röd direkt efter men sen lägger det sig ganska snabbt.

Känner mig så fin i huden nu även om jag ser väldigt trött ut och är blek som ett lakan. Har blivit extremt försiktig med solen och har alltid solskyddsfaktor 35 i ansiktet (upptäckte när jag smorde in mig att min ansiktscreme har solskyddsfaktor 35 och inte 50. Däremot har jag alltid SPP 50 på min överläpp där jag lätt får solfläckar). Varje dag året om. Ett litet tips, för är det något som åldrar huden så är det solen. Så på med solskydd i ansiktet. Idag finns det ju inbyggt i de flesta ansiktscremerna dessutom. 

Kram, J

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *