VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lugn förmiddag

Idag har jag haft en lugn och skön förmiddag. Gick upp med Noah vid 6.40 när han vaknade. Sedan lämnade jag och Rasmus tillsammans på dagis och tog sedan en promenad in till stan. Vi känner båda att vi knappt hinner prata med varandra så det var en välbehövlig halvtimme vi fick bara jag och min man. Vi skiljdes vid Svampen, R gick vidare till jobbet och jag till Visage för egentid med massage och manikyr.

Jag går ju regelbundet och fixar mina naglar med shellack men massage unnar jag mig väldigt sällan. Det kommer dock att bli ändring från och med idag. Hade bokat en 50 minuters lång massage och oj så ljuvligt det var. Tänkte först köra helkropp men eftersom jag haft så ont i nacke, axlar och rygg bad jag om fokusering på just de områdena. Helt rätt beslut! Nu känner jag mig mycket bättre, avslappnad och redo för påsken. Var så nöjd så bokade en ny tid om två veckor igen. Sen tänker jag att jag ska gå en gång i månaden, dels för att hålla spända muskler i schack men också för avkopplingen…det är så otroligt avkopplande och skönt med massage. Vissa tycker ju att det är sådär när någon annan tar på dem (om det inte är ens partner) men jag har inga problem med det. Så är du sugen på massage kan jag varmt rekommendera Lollo på Visage. Superduktig är hon.

Efter massagen var det dags för mina händer. Fick bannor av Magdalena då jag slarvat med nageloljan så mina nagelband var snustorra. Förstår inte hur det ska vara så svårt att glömma den varje dag…måste hitta något knep så att jag åtminstone använder den en gång om dagen. Så svårt borde det ju inte vara. Idag hade jag svårt att välja färg. Brukar ju köra på rött eller nude men idag ville jag ha något nytt så efter många om och men körde jag en med lite glitter i. Blev så nöjd och känner mig så fin!


Nu ska jag mysa med Noah. Försöker få honom att titta mindre på TV/iPad så då gäller det att aktivera honom. 🙂 

Kram, J


Kommentarer


  1. Jag borde verkligen unna mig lite massage igen. Så skönt 🙂

    • jessicaolers 14 april, 2017 on 21:38 Svara

      Det borde du verkligen, så himla skönt och bra för kroppen. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *