VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PANIK!

Igår när jag och Rasmus stökat klart inför vår resa till New York (vi åker idag) och vi precis ska sätta ner rumporna i soffan för att varva ner innan läggdags inser jag att vi glömt bort vår ESTA-ansökan. Det som man behöver för att få resa till USA. Klockan är snart 22.30 och vi ska flyga 12.30 dagen efter…jag får fullständig panik och ser vår resa gå om intet. Vårt härliga hotell som jag sett fram emot att bo på, alla restauranger vi bokat in och stroset på mysiga gator…allt det ser jag bara försvinna iväg. Jag blir på riktigt gråtfärdig och skriker rätt ut. Rasmus blir ju lika besviken han och vi börjar febrilt googla. Jag trodde på roligt att det var kört, ganska länge trodde jag det tills jag hittar en artikel i Aftonbladet. Där står det att man ska söka minst 72 timmar innan avresa men att ansökan kan gå igenom på några minuter.

Vi börjar stressade fylla i alla uppgifter och är så klart livrädda att något ska bli fel. Tänker att minsta fel eller konstighet förlänger handläggningen. Det är ju ganska många uppgifter som ska lämnas så det tar sin lilla tid. När min är klar är det Rasmus tur. Så snart den är ivägskickad går vi in på min ansökan för att se status. Alltså jag är så nervös och ber till Gud att den ska ha gått igenom och till min lycka står det ”Authorization approved” på status. Jag blir så otroligt glad och lättad och börjar nästan gråta. Efter en stund går vi in på Rasmus ansÖkan och även där möts vi av att han är godkänd.

HURRA!!!! Vi kommet iväg på vår  resa trots att vi varit så klantiga och glömt bort att skicka in denna ansökan. Rasmus pratade om det för någon vecka sedan men sedan har vi totalt glömt bort det. Så glad att det bara kom till mig igår kväll. Hade varit så galet tråkigt om vi kommit till Arlanda idag och bara fått vända hem igen. Men nu blev det inte så. Nu sitter vi pirriga, förväntansfulla och glada på väg till flygplatsen.

New York nu kommet vi!

Kram, J


Kommentarer


  1. Åh så skönt att allt löste sig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *