VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mellomys i sängen…

Igår var vi egentligen hembjudna på mellomiddag hos vår kompis Johan. Jag hade verkligen sett fram emot det och tänkt att jag nog skulle orka mig dit. På eftermiddagen kände jag dock att det var bäst att ställa in då jag måste ge kroppen bästa möjligheten för att återställa sig till det normala igen. Så det blev mellomys i sängen istället och så här i efterhand känns det som ett bra beslut även om det var trist att missa Johans tillställning.

Noah var med typ de första fem minuterna…när programledarna skriker ”nu kör vi” lyfte han på sitt lilla huvud och säger; jag gillar det här mamma, jag gillar när de sjunger och sen däckade han, älskade pojken min! ❤ Jag höll mig dock vaken till slutet och var nöjd med vinnarlåten. Jag hade egentligen Mariette som favorit och hade mer än gärna sett henne som vinnare men Robins låt och nummer var också bra. Vem hade du som favorit?

Idag blir det en lugn dag hemma även om jag mer än gärna skulle gå ut i det härliga vårvädret. Våra vänner Timo och Elin kommer  förbi på lunch och ska titta på nya lägenheten även om det enligt mig inte är så mycket att titta på just nu då vi inte alls är i ordning än. ? Men men, det är alltid mysigt med häng så det får bli lunch och häng så siktar vi på att vara lite mer i ordning nästa gång de kommer. Har övermogna bananer hemma så tänkte slänga ihop min favorit, banana bread som fika efter lunchen. Det känns som att det kommer att bli en helt ok söndag.

Kram, J


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *