VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Frånvaro på bloggen…

Förlåt, förlåt, förlåt för att jag inte har varit inne här på några dagar. I onsdags blev jag akut sjuk och har varit helt utslagen sedan dess. Har tänkt på er men inte orkat gå in på bloggen och skriva då jag mest sovit, sovit och sovit lite till. Idag känner jag mig lite piggare. Inte helt 100 men bättre än tidigare i veckan. Nu ska jag bara fortsätta ta det lugnt så att jag återhämtar mig snabbt. Tycker inte om att vara sjuk och inte obehindrat kunna göra det jag känner för och vill men det är också en erfarenhet tänker jag. 🙂 Särskilt för mig som alltid vill ha kontroll och går och plockar här hemma mest hela dagarna…

Här hemma började vi morgonen med amerikanska pannkakor och långfrukost. Så mysigt att sitta hela familjen. Inte behöva stressa utan verkligen kunna sitta hur länge som helst. Om en stund ska Rasmus och Noah ge sig ut i det fina vädret. Solen skiner nämligen i Stockholm idag och himlen är underbart blå…så härligt! Själv ska jag lägga mig i sängen och läsa lite i min bok. Hade gärna följt med ut men känner att jag måste lyssna på kroppen och ge den ytterligare en dag i sängen.


Stor kram till dig, var rädd om dig! ❤


Kommentarer


  1. Stina 11 mars, 2017 on 18:49 Svara

    Tur att du mår bättre. Krya på dig! ❤

  2. Åsa 11 mars, 2017 on 19:12 Svara

    Krya på dig finaste du! Bra och viktigt att du lyssnar på kropp och knopp. När man är frisk har man ofta många önskningar..när man är sjuk bara en.. Kram och hoppas du är piggare och kan gå ut lite imorgon:)

    • jessicaolers 13 mars, 2017 on 19:14 Svara

      Tack fina Åsa och du har så rätt. Trist att man ska bli sjuk för att inse vad som är viktigt i livet. Kram

  3. Åh stackare! Krya 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *