VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min skönhetsrutin…

Detta inlägg är ett samarbete med Imedeen.

Jag får ofta frågan hur min skönhetsrutin ser ut, hur jag tar hand om min hud för att få den att må bra så tänkte dela med mig av det till er. Först och främst så använder jag bra hudvårdsprodukter anpassade för min hudtyp. Jag började när jag bodde i Australien att använda NeoStrata som jag är så nöjd med. Aktiva produkter som verkligen gör skillnad för min hud.

Sedan en tid tillbaka äter jag även hudvårdstabletter från Imedeen för att vårda min hud ännu mer, för att få den att må bra innifrån och ut. Eftersom jag sitter mycket framför datorn blir jag lätt yttorr med sedan jag började äta dessa tabletter upplever jag att min hud har fått förbättrad fuktbalans. Fick bevis på det senast jag var på ansiktsbehandling och bästa Maria mätte min fuktnivå som var väldigt bra! Det har typ aldrig hänt förut så jag blev väldigt förvånad men glad, nu slipper jag äntligen den torra känslan jag upplevt förut. Särskilt nu på vintern när det är extra kallt och torrt ute.


Något annat som jag unnar min hud är ansiktsbehandlingar. Jag går regelbundet (ca var 6:e vecka) och ger min hud en behandling med extra allt. Dessa behandlingar är inte bara bra för min hud utan även för mitt sinne. Älskar denna stund då jag får släppa alla måsten och ligga nedbäddad och bara bli ompysslad. Bästa, bästa och något alla borde unna sig då och då.

Jag önskar så att jag också kunde säga att jag kör peeling och ansiktsmask hemma någon gång i veckan men det vore en lögn. Ambitionen finns där men jag glömmer alltid. Är duktig någon vecka men sedan tappar jag rutinen. Har du kanske något tips på hur jag ska komma igång och hålla på denna rutin. Tror nämligen att min hud skulle må ännu bättre av det. Jag börjar ju närma mig 40 så vill hjälpa min hud på bästa sätt att åldras på ett värdigt sätt.

Kram, J