VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det där eviga vardagspusslet…

Jag undrar verkligen hur alla får ihop sina vardagspussel med jobb, lämning och hämtning på dagis, träning och så det sociala. Denna vecka har verkligen varit helt extrem och jag är helt slut när jag kommer hem på kvällen. Orkar typ ingenting, knappt att prata med Rasmus. Vill bara slänga mig i sängen och soooova. Igår tvingade jag mig att vara uppe till 22 och det var första kvällen på flera dagar som jag inte somnade som ett barn runt 20. ?  Idag har jag till och med orkat leka med mini. Först städade vi dock hans rum som såg ut som ett bombnedslag. Lite dumt att göra det innan leken men, men…bara att städa igen. Puh!

Med min träning har det gått åt skogen. Jag som började så bra med tre dagar i veckan är nu nere på en dag i veckan. Däremot promenerar jag väldigt mycket och det sägs ju att vardagsmotion är den bästa. Vi har ju längre till dagis från vår nya lägenhet och så har jag en bit att gå från tunnelbanan till mitt nya jobb. Tänker att när jag väl är varm i kläderna på jobbet och våra vardagsrutiner flyter på så ska jag ta tag i träningen igen. Just nu går all min energi åt till allt nytt och så kommer det nog att vara ett tag framöver. Måste bara andas och acceptera det. Lätt att säga men ack så svårt i praktiken.

I morgon är det äntligen fredag och som jag längtar. Det ska verkligen bli megaskönt med helt. Idag fick vi leverans från Ikea så det blir kanske att bygga ihop en garderob eller två men inte mer. Känner att jag och min lilla familj behöver göra något mysigt. Något som inte har med flytten att göra. Vi får se vad vi hittar på. Ger vi oss ut på utflykt har vi i alla fall matsäck fixad. Fick nämligen ett jättefint bud från Pastejköket höromdagen med en massa godsaker.


Kram, J


Kommentarer


  1. HannahSthlm/Johanna Törnqvist 23 februari, 2017 on 20:46 Svara

    Härligt med Weekend snart?Sött picnic-paket! Xoxo

    • jessicaolers 25 februari, 2017 on 17:34 Svara

      Men så skönt Hannah, och perfekt med picknick paket till detta härliga väder. Kram

  2. Låter överlag som en fin dag i alla fall 🙂

  3. Lina 24 februari, 2017 on 07:19 Svara

    Du är inte ensam om att känna så. Har oxå ‘bara’ ett barn o både jag o min man jobbar deltid. Ändå är jag sååå trött. Kram

    • jessicaolers 24 februari, 2017 on 10:02 Svara

      Så skönt att inte vara ensam…man kanske ska flytta ut på landet och gå ner i tid. 😉 Kram, J

  4. Ann-Sofie 24 februari, 2017 on 15:55 Svara

    Vi har också ”bara” ett barn och vi båda jobbar heltid. Känns som vi på vardagarna knappt hinner annat är att laga mat, natta och sedan slänga oss i soffan för att vi är så trötta. Skulle underlätta om man hade lite kortare pendling känner jag. Nu är det 50 min enkel väg i tunnelbanan. Landet låter skönt men skulle nog sakna stan. Både stan och landet har för och nackdelar. ? Trevlig helg!

    • jessicaolers 25 februari, 2017 on 17:36 Svara

      Håller helt med Ann-Sofie, kortare pendling skulle underlätta så mycket! Kram och trevlig helg ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *