VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bra start…

Bilderna i detta inlägg (förutom sista bilden) är tagna av Sandra Rogers.

Igår hade Loppi och Risenta bjudit in till ett härligt frukostevent där de presenterade några av Risentas härliga produkter men även trender inom frukost. För mig som älskar frukost var detta perfekt. Självklart bjöds det på god frukost, inspiration och skratt och prat.  Vi fick prova Risentas olika Granolas som alla var riktigt goda, min favorit är Dadel & Fikon men det finns en hel drös att välja mellan. De serverade även en frögröt som var supergod och väldigt mättande. Jag är ju extra förtjust i gröt och äter i perioder det varje morgon. Särskilt nu på vintern när det är kallt och ruggigt tycker jag att det är extra gott med en varm gröt.

När jag inte äter gröt blir det mycket smoothies, müsli och ägg. Smörgås äter jag inte så mycket under veckorna utan mer på helgen. Smoothies blir det ofta när jag har ont om tid då jag tycker att det går snabbt att få i sig och man kan blanda i så mycket olika härliga saker. Häller ofta i fröer och nötter för att den ska bli mer mättande och så tycker jag också att det blir extra gott med det i. Vad äter du till frukost? Äter du samma varje dag eller varierar du dig mellan vardags- och helgfrukost?


Idag är första helgfrukosten i nya lägenheten och då passade det ju perfekt med en härlig goodie bag från Risenta som jag fick med mig hem igår. Tänk, första långfrukosten här i värt nya hem. Lite provisorisk eftersom inga möbler kommit ännu men åh så härligt det känns att äntligen vara på plats. Nu efter frukost blir det lägenhetsfix och en tur till Ikea. Bästa Ida kommer hit och hänger med Noah medan jag och Rasmus flänger runt.

Hoppas du fått en bra start på denna lördag!

Kram, J


Kommentarer


  1. Nina 11 februari, 2017 on 20:44 Svara

    Hej!
    Frukosten ser jättegod ut!
    Tänk på att alltid märka reklam och sammarbeten med olika företag tydligt i bloggen.

    http://www.konsumentverket.se/for-foretag/marknadsforing/marknadsforing-i-sociala-medier-och-bloggar/

    • jessicaolers 11 februari, 2017 on 21:24 Svara

      Tack Nina för omtanken! Alltid när jag gör samarbeten märker jag ut det i bloggen. Detta inlägg är dock inget samarbete utan en frukost jag blev inbjuden till. Alltså inget jag får betalt för utan bara en inspirerande och trevlig frukost. Därför inte markerat som samarbete. Kram

  2. Åh så mysigt 😀

    • jessicaolers 13 februari, 2017 on 15:01 Svara

      Så mysigt och energigivande var det Madde. 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *