VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Så mycket inspiration…

I veckan var jag och Valerie på en superhärlig pressdag ute på Rosendal som Per PR höll i. Personalen på Per PR hade verkligen lyckats med sitt event, så mycket fina och fiffiga produkter som visades på ett fantastiskt och inspirerande sätt. Det var allt från kök från Ballingslöv och sängar från Jensen och Hilding. Även fantastiskt fina utemöbler och ett utekök  som jag blev helt kär i fanns på plats.

Jag var ju extra intresserad av sängar eftersom vi i och med flytten ska köpa en stor säng till Noah. Jag har haft en säng från Jensen tidigare som jag älskade, otroligt sköna sängar. Hilding har jag tidigare inte haft men de verkar också riktigt bra. De hade en superfin juniorsäng i måtten 70X160 cm som jag blev lite sugen på men vet inte om det är bättre att köpa en större säng till Noah som han kan ”växa i” och som vi får plats i när vi nattar honom. Tror spontant att det senare alternativet är en bättre idé men måste fundera lite till känner jag. Lättare att bestämma sig nu när vi har flyttat in tänker men i början får han sova vidare i sin spjälsäng.

En annan sak som jag fastnade för var en superfiffig mojäng som man sätter på sin ytterdörr och vips behöver man ingen nyckel utan du kan gå in antingen med kod eller en tag. Du kan också via en app låsa upp dörren även om du befinner dig utomlands. Tänk att en bekant eller annat behöver komma in i din bostad när du är på semester. Då fixar du upplåsningen via din telefon. Så bra och smidigt.

Det fanns också massor av fina lampor från Markslöjd och är det något vi behöver i nya lägenheten så är det lampor. Nu när vi flyttade in insåg vi att det enbart sitter två glödlampor i köket annars är det helt tom. Ja, i badrummet finns det så klart men annars är det tomt. Är lite stressad över just lampor med tanke på takhöjden. Svårt att veta vad man ska ha. Lampor och inredning till förrådet är mina två stressmoment. Önskar att allt sådant hade varit klart vid inflytt så det bara vara att organisera in allt i förrådet med icke. 🙂

Förutom en massa inspiration fick vi även en supergod och fräsch lunch. Jag älskar verkligen Rosendal, maten och miljön är fantastisk. Gick därifrån med en positiv känsla  och en massa idéer till nya lägenheten. Man blir ju lite knäpp och ha-begäret kickar igång när man ser så mycket fint på ett och samma ställe. Vi kommer ju att köpa en hel del nytt nu när vi flyttar. Inte bara möbler utan även köksgeråd som porslin, kastruller och formar. Det blir lätt att man vill byta ut allt men det funkar ju inte. Hur gör du när du flyttar? Passar du på att rensa bort en del eller tar du allt med dig? Jag är en riktig rensaperson och ibland är jag lite för snabb i min rensningsprocess men för det mesta blir det bra. Får se hur det blir i denna flytt, om jag kommer att sakna något som jag slängt eller åkt med till återvinningen. 

Kram, J


Kommentarer


  1. vita_margarita 8 februari, 2017 on 18:10 Svara

    Vi köpta vuxensängar till barnen nör de övergav barnsängarna. Det vi gjorde var att ta av benen så de stod direkt på golvet. Då är det inte långt till golvet. När de blir störra åker benen på igen!

    • jessicaolers 9 februari, 2017 on 15:10 Svara

      Det var så vi också tänkte men nu när vi flyttade insåg vi att Noahs rum är smalare än vad vi minns. Vi avvaktar lite och känner efter innan vi bestämmer oss. Kram

  2. Sara 8 februari, 2017 on 18:30 Svara

    Köp en 90×200 cm säng. Perfekt att kunna ligga skönt med sitt barn. Även praktiskt med en säng någon vuxen gäst kan sova i.

    • jessicaolers 9 februari, 2017 on 15:09 Svara

      Det var det vi tänkte men Noahs rum är väldigt smalt så nu tvekar vi… vi avvaktar och känner efter. 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *