VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På plats, äntligen!

Nu sitter jag i vår nya lägenhet och det känns helt fantastiskt! Den är så himla fin och jag tror verkligen att vi kommer att stortrivas här. Just nu så är det ju lite kaosigt. Kartonger överallt, precis så som det är vid en flytt. Har lovat mig själv att det ska få ta lite tid att komma i ordning. Allt behöver inte vara uppackat och klart med en gång. Vet att det kommer att klia i mina fingrar men ska göra mitt yttersta för att inte stressa upp mig. Känner att den senaste veckan varit fylld med stress och det påverkar mig väldigt mycket. Så nu gäller det att andas och försöka vara i nuet. 

Just nu sitter jag i ett av våra fönster. Älskar att det går att sitta i dem. Misstänker att det kommer att bli min favoritplats i lägenheten. Kan se mig själv sitta här med en bok och bara mysa. Och ännu bättre blir det till våren när träden börjar knoppa och det blir grönt. Vi har nämligen en massa träd utanför våra fönster vilket är så mysigt. Och praktiskt eftersom det betyder ingen insyn. Ja, nu vet du att vi är på plats och att allt hittills känns jättebra! Försöker kika in här ikväll med lite bilder och så.

Här är en från fönstren i vardagsrummet. Det är i ett av de fönstren jag nu sitter och myser. 🙂


Kram, J


Kommentarer


  1. Lisa / livet från den ljusa sidan 7 februari, 2017 on 12:57 Svara

    Såååååå fint!
    Ja, andas och ta det i lagom takt – nu ska ni bo där lääänge. Grattis till inflytt och stort lycka till!

  2. Ulrika Freby 7 februari, 2017 on 13:38 Svara

    Hej Jessica!
    Åhh vad härligt och spännande att få flytta in i en så otroligt fin lägenhet som ni verkar ha fått tag i, ska bli kul att följa och se hur ni inreder lyan. Min syster och jag har också inrett en lägenhet i Sthlm som mamma och pappa har köpt 2014 och det var ju jätteroligt att få bestämma helt själv hur den skulle se ut 🙂
    Jag måste bara fråga om din mössa som du har på dig här på kortet, den är så galet fin och enkel, har letat efter den modellen och provat hur många som helst men hittar ingen som känns ok. Vart kommer din ifrån?
    Tack för en härlig och bra inspirerande blogg du har, kul att få följa dig här och lycka till med allt nu. Kram Ullis

    • jessicaolers 9 februari, 2017 on 15:14 Svara

      Det är så roligt att du följer mig här inne Ullis. 🙂 Mina mössor är från lite olika märken. Den svarta är från Sätila. Den grå är från People’s Republic of Cashmere och den blå är från Kally Birger Knitwear. 🙂 kram, J

  3. Åh så kul för er 😀

    • jessicaolers 9 februari, 2017 on 15:10 Svara

      Tack Madde, vi är så glada! 🙂 Kram

  4. Solin 9 februari, 2017 on 10:51 Svara

    Vilket härligt fönster! Ska bli roligt att följa när ni skapar ert nya hem ?

    • jessicaolers 9 februari, 2017 on 15:08 Svara

      Det är verkligen fantastiskt Solin! Ska bli roligt att få dela med mig. 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *