VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu vänder det!

Åh, nu tror jag att det har vänt för Noah. De senaste två dagarna har det inte varit gråt och ledsna miner vid lämningen utan tvärtom. Det är en glad kille som pussar hej då och det känns så skönt. Både för mig som mamma men ännu viktigare för Noah kan jag tänka mig. Äntligen! Det var bara lite tid han behövde för vi har faktiskt inte gjort något annat än att prata med honom och bekräfta hans känslor. 


Älskade lilla skruttis! Nu frågar han när han vaknar om han ska till dagis och när vi svarar ja är han fine med det och säger att det känns bra. Så himla skönt! Särskilt med tanke på att jag börjar jobba om en vecka och det är alltid skönare att kunna lämna en glad kille än en ledsen när man är stressad och har en tid att passa. Håll tummarna för att detta håller i sig så att det inte är något tillfälligt.

Det känns som att det är många saker som faller på plats för oss just nu, som att vi är inne i ett bra flow. Hoppas det håller i sig länge länge! 🙂 Sitter nu på bussen för att möta upp min käre make. Idag ska vi nämligen till MyWindow för att välja tyger till gardinerna i vår nya lägenhet. Gardiner är ett måste då fönstren är så stora och jag måste ha mörkt när jag sover. Så dels tyger för mörkläggningsgardiner till sovrummen ska hittas men sen funderar vi på att ha en gardin i vardagsrummet också men då i något skirt tyg. Vi får se vad vi hittar. Rasmus har även en idé på att eventuellt ha en gardin en bit in på väggen och där bakom gömma TV:n. Först föreslog han att vi skulle ha TV:n i vårt sovrum med det sa jag bestämt nej till. 🙂

Önskar dig en fin fredag, snart är det helg!

Kram, J


Kommentarer


  1. Åh så skönt 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *