VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Magi för huden!

Detta inlägg är ett samarbete med Swiss Clinic.

Sedan en vecka tillbaka har jag använt Swiss Clinics Skin Renewal. En behandling som består av en Skin Roller tillsammans med ett serum som du enkelt kan använda hemma för att få en strålande hy. Behandlingen är enkel, kräver inte mycket tid och resultatet är mycket bra!



Behandlingen stimulerar och förnyar huden – inifrån och utifrån. Fina linjer, rynkor och ärr reduceras, huden blir mjukare, blodcirkulationen stimuleras, elasticiteten förbättras och grova porer blir mindre. Succé enligt mig som älskar att ta hand om min hud för att den ska åldras på bästa sätt.

Jag har nu använt rollern tillsammans med serumet i en vecka  och jag tycker redan att jag ser och känner skillnad. Jag har en ny lyster i huden vilket jag tror beror på denna hemmabehandling. Nu ska jag fortsätta i två veckor till för bästa resultat. Det är alltså en roller och ett serum som jobbar tillsammans. Rollern ser till så att huden tror att den har ett ”sår” och sätter då igång en läkningsprocess vilket betyder att den skapar ny frisk hud. Serumet hjälper till på djupet att påskynda detta. 

Så här ser den dagliga rutinen med rollern ut:
Rengör ansiktet

Rengör alltid rollern innan användning med antiseptisk spray

Dra sedan med rollern i olika riktningar över hela ansiktet i totalt 3-5 minuter

Smörj in ansiktet med serumet direkt efter rollerbehandlingen

Rengör rollern med antiseptisk spray.

Upprepa sedan ovan i 5-7 dagar beroende på hur tålig din hud är. Låt sedan huden vila i lika många dagar och börja sedan om igen. Så nu är det vila i sju dagar för mig som gäller innan jag kör omgång två.

Allt för föräldrar har just nu en rabattkod där du får 20% på hela sortimentet med koden AFF!

Kram, J

 


Kommentarer


  1. Semmelmamman 30 januari, 2017 on 16:19 Svara

    Har varit nyfiken på den ett tag. Du har väl även gjort den ”riktiga” på salong? Känns den här bra och värd att pröva ? Kram och trevlig start på veckan ?

    • jessicaolers 30 januari, 2017 on 17:57 Svara

      Det stämmer…på salong går man ju djupare, så djupt att det kommer lite blod. ? Är supernöjd med den behandlingen och älskar att jag kan kombinera med denna hemmabehandling. Absolut bra och värd att prova. Jag tycker att jag märker skillnad på min hud efter att ha kört en vecka. Kram, J

  2. Så spännande 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *