VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Två och ett halvt år idag…

Idag fyller min älskade pojke 2 1/2 år. Kan inte fatta var tiden har tagit vägen och tycker det har gått så otroligt fort. Flera gånger om dagen säger jag till Noah; vart tog mammas bebis vägen? Då svarar han alltid; han blev stor mamma. Älskade, älskade unge! ❤ Inför det här inlägget gick jag igenom alla bilder jag tagit på Noah från det att han kom till fram till nu och det är då man inser hur mycket han vuxit och vad mycket vi gjort och hunnit med tillsammans. Bästa tiden i mitt liv. Kan konstatera att vi rest en hel del, första utlandsresan gjorde Noah till Kreta när han bara var 2 1/2 månad och sedan har det fortsatt. Hoppas att framtiden också ger oss många och härliga resor tillsammans.



Hela den här perioden har ju inte bara varit en dans på rosor för oj vilken omställning det är att få barn med allt vad det innebär. Så mycket som mitt tålamod har testats sedan jag fick barn har det nog aldrig gjorts tidigare. Särskilt nu när Noah blivit lite större och han själv vill bestämma över allt och ingenting. 🙂


Men det är väl det som är tanken, att de ska växa upp till trygga individer som en dag ska klara sig utan mamma och pappa och då krävs det ju mod och lite egen vilja. Nu ser jag fram emot att se honom växa och utvecklas ännu mer. Och jag ska verkligen försöka njuta av varje sekund  (även när jag vill slita mitt hår av frustration) för ett tu tre så är han tonårig och vill inte hänga med sin mami mer.



Grattis min älskade pojke till dina 2 1/2 år på jorden.❤

Kram, J


Kommentarer


  1. Lee olers 21 januari, 2017 on 16:41 Svara

    Så fin Noah?

    • jessicaolers 21 januari, 2017 on 16:55 Svara

      Visst är han mami, älskade unge! ❤

  2. Johanna 21 januari, 2017 on 21:29 Svara

    Din blogg är så himla bra. Läser varje dag sedan en liten tid tillbaka. Vill ni ha flera barn? Hur många år emellan barnen skulle ni vilja ha isf (om man nu får önska ?)
    Ha det så bra!

    • jessicaolers 22 januari, 2017 on 06:48 Svara

      Men vad glad jag blir Johanna, tack snälla och välkommen hit! ❤ Vi vill gärna ha ett till barn men när och om det händer får tiden utvisa. Kram, J

  3. Åh så söta bilder 🙂

    • jessicaolers 23 januari, 2017 on 08:26 Svara

      Visst är han fin vår prins! ? Kram, J

  4. Stina 22 januari, 2017 on 00:43 Svara

    Så söt, då som nu ?

  5. Linda 23 januari, 2017 on 10:24 Svara

    Han är så otroligt söt er lilla pojke!! Min son är lite lik honom tycker jag 😉 Fast han är en liten blondie. Vi kämpar också med trotset och jag försöker tänka precis som du, njut så mycket det bara går nu. Om några år är det bara kompisarna som gäller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *