VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Status cleansekassen

Detta inlägg är ett samarbete med Mathem.se


Nu har jag ätit mig igenom alla rätter som ingick i Cleansekassen och oj så nöjd jag är med allt. Allt från de härliga frukostarna till de fiffiga och enkla mellanmålen. Just dessa mål tänker jag att jag kommer att fortsätta med nu när jag ska gå över till vanlig kost igen. Mellanmål har jag generellt varit dålig på men framöver ska jag bli bättre. Och det behöver ju inte vara mer avancerat än några fikon och en näve pumpafrön. Lätt att ta med sig till jobbet också. Det tror jag är lösningen, att det ska vara enkelt. I alla fall för mig.

De första dagarna i den här kuren var lite kämpiga. Speciellt fram emot eftermiddagen när jag blev sugen på både det ena och det andra. Men ju längre tiden gick desto lättare blev det och suget försvann. Rätterna var goda och mättande och många av dem tänker jag att jag kan fortsätta äta men att jag lägger till en laxbit eller en kycklingbit. Alltså inte bara äta sallad och frön utan även få in lite kolhydrater och proteiner. En bra balans helt enkelt. Tanken är ju inte att jag nu ska gå över till att äta enbart raw food. Det hade jag aldrig klarar och skulle heller inte vilja. Jag behöver min pasta då och då. 🙂 Tänker dock att jag ska göra denna kur några gånger per år för att boosta och rena kroppen. Det tror jag stenhårt på. Och framöver äta mer sallad och grönt, minska på pastan och fylla ut med någon av alla de goda salladerna jag fick i receptboken som kom med kassen.

Automatiskt efter den här kuren så blir det ju så att man vill äta mer nyttigt och det är ju en bra bonus. Också en bra insikt för mig var att nyttigt inte behöver betyda trist och tråkigt och att jag faktiskt kan bli mätt på en sallad. Det trodde jag inte innan jag provade att äta på detta sätt. Har alltid trott att min kropp behöver en massa pasta för att må bra men det satt ju bara i mitt huvud. Antagligen för att jag älskar pasta. 🙂

Kram, J


Kommentarer


  1. Vilket intressant inlägg verkligen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *