VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ändrade planer…

Idag var planen att jag skulle möta upp Rasmus vid lunch för att spana in några möbler som vi är sugna på till nya lägenheten. Insåg igår att det inte är så många veckor kvar tills vi flyttar så vill vi få möblerna lagom tills vi flyttar in bör vi beställa dem typ nu. En del saker kommer vi inte hinna få men så får det vara. Det får vara lite tomt den första tiden. 

Jag skulle också köpt de sista julklapparna men allt detta får vänta eftersom Noah är sjuk. Han var som en kamin i natt och även om han inte är lika varm nu så kände jag ändå att jag ville ha honom hemma. Så så fick det bli, istället för möbelshopping blev det hemmamys med min prins istället. Vi har tagit det väldigt lugnt så att Noah kunnat vila upp sig. Mycket tittade på Bamse och Daniel Tiger har det blivit och då i sängen så klart. Han är så go min älskling. När han ligger där i sängen tittat han på mig, pussar och kramar och utbrister; mysigt mamma, mysigt. Mitt hjärta svämmar verkligen över av kärlek till min lilla pojke. ❤


Håll nu tummarna för att han är på benen snart igen. Lite tur ändå att det hände nu och inte på julafton. Nu hinner han ju bli frisk till dess så att vi kan fira julen i Nacka som planerat. Hoppas du håller dig frisk i dessa sjukdomstider. Har förstått att det går både magsjuka och inluensa…blä för det! 

Kram, J


Kommentarer


  1. Petra 20 december, 2016 on 12:40 Svara

    Hoppas febern går över snabbt! Har en son som är nästan exakt lika gammal som Noah och de är ju så mysiga i denna ålder samtidigt som de är väldigt envisa.. Min son säger jag kan till precis allt.. God Jul?

    • jessicaolers 21 december, 2016 on 08:28 Svara

      Det hoppas jag med Petra…den verkar dock vara envis tyvärr. 🙁 Så roligt det här med att de kan allt själv, Noah är likadan. Kram och God Jul!

  2. Semmelmamman 20 december, 2016 on 18:34 Svara

    Tjusningen med barn? Krya på er. Kram

    • jessicaolers 21 december, 2016 on 08:26 Svara

      Så sant! Tusen tack Jessica. Kram, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *