VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Känslan just nu…

Igår morses vaknade jag upp med en trist känsla i kroppen. Kände mig ledsen över mitt jobb och att det slutade som det gjorde. Du som följt mig här i bloggen ett tag vet att jag älskade mitt jobb och det är väl därför allt känns extra mycket. Hade det varit ett jobb, vilket som helst hade det inte varit lika tråkigt men nu var det ju inte det. Inser att jag kommer att sakna mina fantastiska kollegor så otroligt mycket men även jobbet med Åhléns magasin…all planering, alla fotograferingar, alla korrvändor…ja, alla steg fram till ett tryckt och färdigt magasin. 🙂 Det kommer jag att sakna.

Jag vet dock att jag kommer att hitta ett nytt jobb som är minst lika roligt som det jag lämnar. Kanske till och med roligare och mer utmanande. Jag kommer att få nya härliga kollegor att lära känna och inspireras av. Nya uppgifter att ta mig an och lösa. Det kommer att bli roligt och spännande med ett nytt jobb men just nu tillåter jag mig att vara lite ledsen över att allt blev som det blev även om allt har sin mening. 


Kram, J


Kommentarer


  1. Stina 22 november, 2016 on 20:39 Svara

    ❤❤❤

  2. Annika 22 november, 2016 on 20:48 Svara

    Kram ❤️

  3. Kristin/onlyfemale 22 november, 2016 on 22:40 Svara

    Klart du måste få vara lite ledsen men precis son du skriver så tror jag att det kommer bli jättebra ändå!

    Kram

  4. Vet du, jag förstår dig så jäkla väl.. I augusti tog jag beslutet att säga upp mig från mitt drömjobb. Jag jobbade med försäljning på ett företag som bygger kundanpassade hus, det vill säga att du kunde komma med din husdröm till oss och vi förverkligade den. Ett otroligt roligt jobb som jag älskade! Dock fungerade det inte så bra med min hälsa då jag ofta är sjuk (infektioner) och dessutom opereras med jämna mellanrum. Eftersom jag hade en nyckelposition i företaget och mycket kundkontakt påverkades inte bara företaget utan även så klart kunderna av min sjukdom. Därför tog jag efter mycket funderingar till slut det fruktansvärt jobbiga beslutet att satsa fult ut på hälsan och att bli frisk, vilket inte var så lätt när jag hela tiden hade dåligt samvete och mådde psykiskt dåligt av att inte kunna vara på jobbet. Är jag så dålig att jag behöver morfinpreparat för att ta mig ur sängen kan jag självklart inte heller jobba..

    Det gör fortfarande ont i hjärtat när jag tänker på hur mycket en nedrans förlossningsskada kan ställa till med MEN vad gäller jobbet vet jag att jag är välkommen tillbaka så en vacker dag när jag är frisk igen, då ska jag minsann kasta mig ut och reclaima drömjobbet! ?❤️

    • jessicaolers 23 november, 2016 on 17:25 Svara

      Så starkt av dig Hanna att säga upp dig från ett jobb du stortrivdes på. Hoppas du snart får känna dig bättre. Kram, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *