VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Manikyr och massage, två bra saker på M…

Idag startade jag min måndag med manikyr hos bästa Tina på Visage Stockholm. Jag har varit så nöjd med det permanenta lacket hon målade på för över tre veckor sedan, det har verkligen suttit som berget.. 🙂 Hon är så otroligt noggrann i allt hon gör, från manikyren till när hon lägger på lacket och det är därför misstänker jag som resultatet och hållbarheten blir så bra. 

Något annat som jag gillar är att hon tar bort det gamla lacket genom att lösa upp det. Det är inte alla ställen som gör det har jag märkt utan många använder sig av en elektrisk fil som inte alls känns skonsam för naglarna. Istället för folie använder sig Tina av dessa små gulliga saker. Det är som små klädnypor som man enkelt sätter på fingrarna. Under dem har man bomull med aceton på. 


Kommer att fortsätta gå till henne minst var tredje vecka så att mina händer alltid är fixade och fina. Det är viktigt för mig och jag mår bra av att ha välmanikyrerade händer. Idag valde jag ett rött lack. Kände att det var passande för att lysa upp i höstmörkret. Så, vill ni ha fina händer kan jag absolut rekommendera Tina på Vissage (detta är inget sponsrat inlägg utan kommer direkt från hjärtat). Hon är på riktigt bäst!



Efter manikyren skulle jag ha lyxat till det med en massage men var tvungen att skjuta fram den då min massageterapeut på Visage blivit sjuk. Det kändes dock helt ok för nu har jag något mysigt att se fram emot en annan dag. Har länge känt att hela min kropp är spänd som en fiolsträng så att unna mig en välbehövlig massage är något jag behöver och något som jag borde unna mig oftare. Speciellt viktigt när man som jag sitter på kontor och har ett ganska stillasittande jobb. 

Hoppas din vecka startat på bästa sätt!

Kram, J


Kommentarer


  1. Louise 21 november, 2016 on 12:57 Svara

    Riktigt fint blev det. Jag brukar också köra på gellack.

    • jessicaolers 21 november, 2016 on 15:36 Svara

      Visst blev det, jag är så himla nöjd Louise! Kram

  2. Semmelmamman 21 november, 2016 on 15:32 Svara

    Vilken härlig start på 1.a adventsveckan. Mys på. Kram ?

  3. Blev kanonfint 🙂 Underbar start på veckan. Här inledde vi med vab då dottern har feber och dessutom hade en kruppnatt natten till idag. Hoppas att kommande natt blir bättre 🙂
    Kram fina du ❤️

  4. Jättefint blev det och dina ringar är så fina <3 jag vill ha en liknande vigselring som din 🙂 hehe

    *Nu frågestund på bloggen & inga frågor är för dumma! "Hur är kärlekslivet?", "Hur är ekonomin med mammapeng?", "Har Sylvia svamp i underlivet?" ? Bara KÖR!*

    • jessicaolers 22 november, 2016 on 13:56 Svara

      Tack snälla! Jag älskar verkligen mina ringar, så nöjd! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *