VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Grill och bus med Viking Footwear

Igår var jag, Rasmus och Noah på ett event som Viking Footwear hade ute på Hellasgården i Nacka. Superfint fixat med korvgrillning, en trixig bana för barnen i skogen och sedan utdelning av vinterskor. Så lyxigt! Banan i skogen avslutades med en pool fylld med vatten där man kunde gå i och testa sina skor. Noah var självklart i och plaskade men fötterna var torra! Så bra med tanke på slasket som brukar bli inne i stan när vintern kommer. Nu behöver jag inte oroa mig för att Noah ska bli kall och blöt om fötterna. Skorna var också väldigt lätta att sätta på trots att Noah har väldigt breda fötter. Det är inte alla skor som passar för hans fot men dessa satt perfekt. Det var för övrigt ett av tipsen vi fick av Viking att man inte bara ska mäta längden på barnets fot utan även kolla formen på den. Som i Noahs fall, många skor funkar på längden men är skon smal i modellen blir det inge bra. 



Även jag fick med mig ett par skor hem, så himla generöst och lyxigt. Och perfekt för kommande vinter då jag verkligen behöver ett par skor som håller mina fötter varma och torra. Eftersom jag fryser lätt om fötterna tog jag en storlek större än vad jag brukar ha och tänker att jag ska lägga ner en varm sula i dem och för riktigt kalla dagar även ha ett par sockor i dem. Här ska minsann inte frysas om några fötter!


Det blev verkligen en härlig förmiddag tillsammans med familjen. Eller ja, en stund i allafall innan Noah skulle utforska skogen och Rasmus fick hänga med. 🙂 Det gick dock ingen nöd på mig då jag träffade mina fina bloggkollegor Josefin och Sheila som jag kunde snicke snacka med. Sheila har precis gift sig och hon och hennes man åkte också till Positano på sin bröllopsresa, precis som vi. 🙂 Bilden på Josefin och Sheila är lånad från Sheilas blogg, tack för det! Och tack Viking Footwear för en supermysig förmiddag.


Just det, höll på att glömma. Jag fick ju en generös rabattkod att dela med mig av till dig. Koden är SVBLOGG20 och ger dig 20% i webshopen hos vikingfootwear.com. Koden gäller under perioden 24/9-1/11.

Kram, J


Kommentarer


  1. uppochhoppa/sofia 25 september, 2016 on 21:40 Svara

    Så himla härligt att se dig och familjen, hoppas att det blir massa mer utebus med grymma skor på fötterna nu, jag kommer typ bo i mina Hervor, så grymt sköna!

    • jessicaolers 25 september, 2016 on 21:42 Svara

      Detsamma, så himla fint ordnat! ❤️ Så nöjd med skorna, perfekta för bus och lek nu när hösten är på ingång. Kram

  2. Ella 26 september, 2016 on 15:25 Svara

    Nyfunnen blogg, trevlig! Och mysiga kläder! Varifrån? ?

    • jessicaolers 26 september, 2016 on 21:16 Svara

      Åh, varmt välkommen hit Ella! ❤️ Och tack för komplimang. Min tröja är från & Other Stories och jeansen är från Tiger tror jag. 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *