VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Igång med träningen!

Heja mig, jag är äntligen igång med min träning efter sommarens uppehåll. Var ju sjuk direkt efter semestern så kunde inte börja förrän förra veckan men nu är jag igång! Det är bra att skriva det här för då måste jag fortsätta. 🙂 Kan villigt erkänna att jag inte är ett jättestort fan av att träna, är ganska lat när det kommer till den biten men jag känner att jag blir så mycket piggare när jag håller kroppen i gång så måste, måste få till träning några dagar i veckan. Jag har fyra pass som jag tycker om och ska försöka gå på dessa fyra men det är även helt ok om det bara blir tre eller två pass någon vecka. Dock inte färre än två känner jag, där går gränsen.

Min bästa tid att träna är på morgonen. Tycker det är så skönt att väcka kroppen med lite träning men det bästa av allt är att jag sedan har det gjort och bara kan njuta resten av dagen. Ingen stress till gymmet efter jobbet eller på kvällen efter middagen. Har provat dessa tider tidigare men då blir det aldrig av. Jag hittade alltid på ursäkter för att slippa träna så nu är det morgonträning som gäller för mig. Förutom på måndagar när jag har min yoga efter jobbet. Den tiden är helig för mig och även om jag ibland känner för att bara åka hem är det oftast lätt att motivera mig till att gå dit. Min kropp och mitt sinne mår så bra av denna träning. Dels är det en del styrka men framförallt fokus på andning och stretch. Precis vad min kropp behöver för att må bra. Nu har jag även hittat ett pass som också känns väldigt bra, Pilates Ball. Körde första passet förra veckan och det var precis som syster sa (det var hon som tipsade om passet), man använder muskler som man inte trodde man hade. Och så är det bra för hållningen och vem vill inte ha fin hållning? 🙂

Planen är nu att jag ska köra nedan pass, i alla fall ett tag:

Yoga

Spinning + Core

Shape

Pilates Ball

Hoppas så att jag får vara frisk så att jag kan hålla i det här ett tag. Av erfarenhet är jag duktig i början men sen blir det lite sisådär. Denna gång ska jag dock hålla ut, minst två gånger i veckan men helst tre eller fyra gånger ska jag träna. Tror jag kommer att känna mig mycket piggare än om jag inte rör på mig alls.

Se bara så pigg jag var efter morgonens pass. 🙂


Kram, J

 


Kommentarer


  1. Stina 20 september, 2016 on 21:31 Svara

    Heja dig ???❤

    • jessicaolers 21 september, 2016 on 19:26 Svara

      Tack Stina, känner mig faktiskt väldigt duktig! 🙂 Kram

      • Stina 22 september, 2016 on 09:57 Svara

        Det är du?. Mitt gym har varit stängt för renovering hela sommaren och ska äntligen öppna igen! Ska bli så kul att få gå på framförallt danspass igen. ?

        • jessicaolers 22 september, 2016 on 10:14 Svara

          Tack Stina, känner mig så duktig! 🙂 Skönt att du också snart är igång igen. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *