VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Härligt event hos Lindex

I går var jag och Noah på Lindex event Preppy for all där man presenterade höstkollektionen Holly & Whyte. Så himla mysig eftermiddag med pizza, bio och urfina kläder. Träffade på mina fina bloggkollegor Paula och Claudia och även min bästis Valerie var där med sina barn. Så härligt att kunna sitta ner och prata lite. Det är ju inte så ofta vi får till det så denna eftermiddag var perfekt för oss. 🙂





Höstens Holly & Whyte hämtar
inspiration från 60-talet och boarding school. Den korta kjolen, jumpern, den kabelstickade tröjan och club blazern har sin självklara plats i nya härliga färgkombinationer. I mönsterbilden syns rutor, ränder och djur på ett glatt och humoristiskt sätt. Färgskalan går i navy, mörkt grönt, klart gult och rött. Så fint!




Kollektionen finns i storlek 62-86
för baby och i storlek 92-170 för barn. För dam inkluderar Holly & Whyte också stora storlekar, vilket innebär att delar av kollektionen går upp till storlek XXL. Det är alltså en kollektion för alla oavsett kroppsform. 

Noah trivdes som fisken i vattnet och pysslade och busade omkring med de andra barnen. Det var även biopremiär för honom, smygpremiär för filmen Molly Monster och Äggmysteriet (som har premiär den 9/9). En stund satt han i alla fall still med sina popcorn och tittade på filmen. 🙂



Höstens Holly & Whyte för barn
lanseras i Lindex butiker och på lindex.com idag, den 8 september! Här är mina favoriter som jag fick med mig hem. Tröja och byxa till Noah och tröja till mig. Älskar färgen på min tröja!


Kram, J ❤️


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *