VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

7 tips till bröllopet

Det har väl inte undgått någon av mina läsare att jag och Rasmus ska gifta oss i sommar…det har ju blivit en hel del bröllopsplanering i bloggen. 🙂 Nu tänkte jag dela med mig av sju tips som jag stött på när jag planerat inför vår stora dag. 

 Hur fint att fylla skottkärror med is och sedan servera drycken ur dem till sina gäster. Den här idén är jag väldigt sugen på att låna till vår dag.

  Istället för att ha en blomsterbåge över brudparet kan man istället hänga favoritblommor från taket över platserna där de nygifta sitter.
Jag har varit på jakt efter lyktor att hänga i träden och hittat några men alla är transparenta och jag vill ha lite färg. Hittade den här bilden och tyckte det var en enkel och fin idé, att hänga lyktorna i färgade band. 
Fin idé om man ska ha barn med på bröllopet. Små pysselkit som de små kan roa sig med om middagen blir för långtråkig för dem.
Tyckte det här var en så fin idé! Istället för små påsar kan man rulla strutar av tårtpapper att ha riset eller blommorna i.
Så rolig idé till bröllopsfotograferingen. Brudparet i en ram som hela brudföljet håller i.

 Istället för att fota alla bröllopsgäster på ett och samma sätt kan man ha en polaroidkamera som de får fota sig själva med. Man har en tavla med allas namn och under kvällen får gästerna ersätta sin namnlapp med ett polaroidkort på sig själv. 

Alla ovan bilder har jag hittat på Pinterest, världens bästa verktyg för att hitta fina och roliga idéer till exempelvis bröllopet.

Kram!


Kommentarer


  1. Nina J 19 februari, 2016 on 18:56 Svara

    Så kul med tips ❤️

    barnmatsburkar är toppen som lyktor och om man ber vänner med minibar samla brukar det gå fort att få ihop.

    Ram finns Tar med!

    Polaroidgrejen är jättekul och något som gästerna kan syssla med när ni fotas, sen brukar det bli en runda till en bit in i middagen
    Groupiepinnar att ha på borden är ju oxå kul framåt småtimmarna

    • jessicaolers 20 februari, 2016 on 14:47 Svara

      Åh, tack fina för tips och hur bra att du har en ram!!! 🙂 Der kommer bli så bra! Stor kram till dig Nina! <3

  2. Nina J 21 februari, 2016 on 22:40 Svara

    Hihi, ser nu att det blev minibar Minibarn skulle det såklart så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *