VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sommardag!

Igår var det helt fantastiskt väder här i Melbourne, 25 grader och sol. Riktig sommarvärme! Så på vägen hem från brunchen stannade jag en sväng i stan och fönstershoppade. Eller det blev lite shopping också. Hittade ett par jättefina hängselbyxor som jag tror att jag ska behålla, har inte bestämt mig ännu. 

Eftersom det var så härligt väder tog jag och Noah sedan en promenad hem i solen. När vi kom till vår dörr började Noah ropa efter pappa, gullungen! Rasmus var ju dock inte hemma eftersom han har det där projektet i skolan så mini fick nöja sig med mig. Det kommer ju att vara så hela denna vecka men nästa vecka hoppas jag på tid tillsammans alla tre.

 

Äntligen väder för shorts och sandaler.

  
    

Noah älskar att laga mat. Så mycket så att han måste ha sleven med sig när han äter kvällsvällingen. 🙂

 

Kram!


Kommentarer


  1. Nicole 15 september, 2015 on 21:04 Svara

    Asså de bara lyser om dig, du är så vacker! Plus att din hy är fantastisk. Vet inte hur stor din blogg är så vet inte om du brukar göra inlägg på request haha men om så skulle de va kul om du gjorde ett inlägg om din hudvårdsrutin eller typ knep (om du har några) Ha de bra :))

    • jessicaolers 24 september, 2015 on 13:14 Svara

      Men fina du, så härligt att höra detta just nu när min hy är allt annat än fantastisk. Vet inte vad som hänt med den men i mitt senaste inlägg på bloggen skriver jag om vad jag ska göra för att få den på bana igen. Ett tips jag kan ge dig är att peela huden 2 gånger i veckan och alltid använda solskydd. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *