VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Exotiska fåglar 

Som vanligt gick jag och Noah ut på vår morgonpromenad i morse. Vi trotsade kylan och begav oss ut även om jag hellre hade legat kvar i värmen under täcket.

Vi har vår lilla runda som vi går. Den börjar längst med Yarra River, in mot stan. Innan centrum svänger vi av mot South Yarra igen och går runt Botanical Gardens och sen hem. Denna runda tar ca 1 timme och 20 minuter i raskt tempo, idag sprang jag lite också och kände mig väldigt duktig. 🙂

Det som ändå var härligast med promenaden var att vi helt plötsligt såg en kakadua som gick i gräset. Jag blev helt till mig och visste inte hur snabbt jag skulle få upp kameran. Efter en liten stund kom fler och till slut var det nio kakaduor som gick och pickade i gräset. Det är annat än gråsparvarna vi brukar stöta på hemma. 

   
   
Nu ska jag passa på att läsa lite i min bok. Noah sover sin vila och förhoppningsvis gör han det i två timmar så att jag kan läsa och kanske vila en stund jag också.

Kram!


Kommentarer


  1. Jessica 20 augusti, 2015 on 13:18 Svara

    Åh Jessica, nästa gång du kommer hem till mig så får vi sitta på verandan däruppe och inte sitta och häcka på innergården!!! 🙂 Hela parken mittemot huset är fullt av kakaduor just nu ( de äter något speciellt just denna perioden) och ofta har vi massvis av pelikaner som flyger över huset eftersom huset ligger mittemellan våtmarkerna och havet 🙂 KRAM

    • jessicaolers 21 augusti, 2015 on 02:19 Svara

      Men underbart fina, det måste vi verkligen göra! Ni bor ju helt fantastiskt! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *