VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bus och lek

Igår var jag och Noah till en lekpark i närheten av där vi bor. Noah gillade det verkligen. Han gungade och åkte rutschkana hur många gånger som helst. Han var också väldigt intresserad av alla barnen som var där och lekte. Gick fram till dem och sökte kontakt, så gullig. Till min glädje har de inte sand i lekparkerna här utan bark. Så bra eftersom det inte blir lika smutsigt. Hemma tycker jag att man får med sig en hel sandlåda hem när man varit i parken och lekt.

Träffade en australiensisk mamma som var på lekplatsen med sin dotter som var en månad äldre än Noah. En jättegullig tjej som tipsade mig om andra lekparker och om biblioteket som har olika aktiviteter för barn. Vi bytte nummer och bestämde att vi skulle ha en ”playdate” (som de kallar det här) någon dag framöver så nu har jag min första australiensiska kompis. 🙂

Kram!


Kommentarer


  1. Lina 20 augusti, 2015 on 14:58 Svara

    Kul att redan få kontakt med någon australienska! 🙂

    Sv: Haha ja nu blev det lite letande här, för att se vem det var som fick mig att hitta din blogg 🙂 Men jag hittade till din blogg när mybabydolls.se (som jag följer) länkade till paulas.me och hon i sin tur länkade till dig.

    Kram

    • jessicaolers 21 augusti, 2015 on 02:20 Svara

      Eller hur, jag är superglad! Haha, gulle dig…tack för att du kollade upp. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *