VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Frukost och pysslande

Idag bad jag Rasmus att gå senare till skolan. Jag är så mycket själv med Noah och idag kände jag att jag behövde en paus. En paus från allt ansvar. Så jag sov till strax innan 9 och gick sedan och mötte upp Rebecca och en kompis till henne för frukost. Vi pratade så mycket så jag glömde att ta kort på dem så ni får nöja er med bild på maten. 

Vi åt på Urban Provedore men till min besvikelse hade de tagit bort ”Breakfast Bruschetta” från menyn. Min favorit! Så fick ta äggröra på toast istället. Det var helt ok men inte alls lika bra som min favorit. 

  
Det var dock så mysigt att få en morgon för sig själv. Kunna prata utan att hela tiden behöva kolla så att Noah var ok, kunna slappna av och bara vara. Mer sådana mornar, tack!

Efter frukost har det varit full rulle. Vi har haft en pysseldag med trix och fix hemma. Satt upp krokar, vikt tvätt, städat och handlat. Inte jätteroligt men så skönt när det är gjort. Vi bor så himla bra, jag behöver inte ens gå ut för att gå och handla utan jag kan ta mig direkt från lägenheten till en jättebra mataffär. 

Dagens handling…

 
Efter allt fixande har jag och Noah lekt en massa och gjort smoothie. Idag blev det en med blodapelsin, kiwi, passionsfrukt, äpple, mynta och jordgubbar. Så gott! Noah tyckte så mycket om den, han drack nog mer än mig tror jag.  

Smoothie in the making…

  
 

Nu har Rasmus precis kommit hem och ska börja med middag. Ikväll blir det strimlad marinerad biff med egengjord hommous och grönsaker i pitabröd. Han kan min man! 🙂

Kram


Kommentarer


  1. Birgitta Gunnarsson 19 augusti, 2015 on 20:00 Svara

    Frukosten ser väldigt god ut, mums!

    • jessicaolers 20 augusti, 2015 on 02:54 Svara

      Den var god men det bästa var sällskapet och att få vara bara jag för en liten stund. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *