VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Noah

Noah har inte varit sig själv sedan förra veckan när han hade nästan 40 graders feber. Han hade inga andra syptom förutom feber och den försvann lika hastigt som den kom. 

Vet inte vad det kan vara men något är det för han känns inte alls som han brukar. Han äter och sover sämre och är väldigt gnällig. Sen tycker jag att hans balans har blivit sämre, han ramlar mycket oftare nu än vad han gjorde tidigare. Så jobbigt när man inte vet vad det är och han inte kan tala om det för mig.

Idag var vi i alla fall till Svenska kyrkan på deras öppna förskola. Den är verkligen så bra för både mig och Noah. Han får leka med andra barn och jag får träffa andra mammor i samma situation som jag. Berättade om Noah och det var några mammor som kände igen sig i det jag berättade. För dem hade det varit kindtänderna som stökat så kanske är det så för Noah också. 

   
  

Noah kör lite yoga…

 
Har även funderat på om det kan vara öroninflammation eller urinvägsinfektion men jag vet inte. Det kan ju vara så att han går igenom någon jobbig fas. Hursomhelst hoppas jag att det snart är över, vill inte att han ska ha ont och må dåligt. Fortsätter det tar jag nog honom till doktorn så att jag kan känna mig lugn.

Kram!


Kommentarer


  1. Birgitta Gunnarsson 19 augusti, 2015 on 15:42 Svara

    Hoppas han mår bättre snart, plutten! Vilka söta jeans han har, och munkjacka är toppen till barn. Jag har munkjacka själv, fast en längre variant. Bra att ha när det är lite kallare och jag går med hunden.

    • jessicaolers 20 augusti, 2015 on 02:55 Svara

      Nu börjar han kännas bättre så jag hoppas att det är nu det vänder. Ja, munkjackan är så bra att bara dra på honom nu när det fortfarande är vinter och ganska kallt här vissa dagar. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *