VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vi letar vidare…

Hej,

Min vän Rebecca var ju och tittade på en lägenhet i Melbourne till oss. Hade så höga förhoppningar om den och hoppades så att den skulle vara DEN, men icke. Tyvärr var den för liten så efter funderingar fram och tillbaka har vi bestämt oss för att leta vidare. Vi känner inte att vi behöver något jättestort men ändå något där vi alla tre får plats utan problem och där man kan gå undan om man behöver lite egen tid. Det viktigaste är dock att den är ren och fräsch därför vore det så skönt med något nybyggt.

Jag ska erkänna att jag börjar bli lite stressad över det här med boende, vi åker ju om ca två veckor. Det hade varit så skönt att hitta något innan vi åker men blir det inte så kommer det också att bli bra. Då bor vi första tiden hos Rebecca och hennes kille. Så fint av dem att erbjuda oss det. På tisdag ska Rebecca gå och titta på två andra lägenheter som förhoppningvis är lite större och bättre än den vi nu tackat nej till. Håll tummarna!

Dessa två lägenheter ligger båda i centrala Melbourne. Vi har ju fått för oss att vi vill bo i South Yarra men känner att vi måste ge andra områden en chans. Som jag har hört är Melbourne en fantastisk stad så vi ska nog hitta ett område som vi gillar.

 

I huset där denna lägenhet ligger finns det gym, en gemensam pool och uteplatser där man kan grilla, låter härligt!

Denna har allt som den ovan har men den har också en klättervägg. Det kanske ska bli min nya träning.

Hoppas så att vi kan få tag i en 3:a som är bra för oss, vore skönt om Noah kunde ha ett eget rum. Jag har märkt att han sover bättre när han får sova själv. Återkommer om hur vårt lägenhetsletande går.

Kram, Jessica


Kommentarer


  1. Stina Holmlund 4 juli, 2015 on 09:10 Svara

    Håller tummarn att ni hittar en bra lägenhet snart 🙂
    Spännande att följa er resa 🙂

    • jessicaolers 4 juli, 2015 on 16:11 Svara

      Tack snälla, det hoppas jag också! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *