VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Supper Gården jag älskar dig

Om ni inte besökt Supper Gården MÅSTE ni göra det snarast. På sommaren öppnar de upp restaurangen på Norra Bantorget i Stockholm, och övrig del av året ligger den på Tegnérgatan. Jag har bara besökt Supper i Stockholm men den finns även i Åre, Visby och snart i Göteborg.

  I veckan var jag där med mina vänner Tobias och Sebastian. Så mysigt att sitta bland olivträd och grönska under bar himmel och bara äta en massa god mat. Och som vi åt! Vi beställde in en massa smårätter som vi delade på och det var verkligen himmelsk gott. Mina favoriter på menyn är chilin, ceviche de carne, taco de pescado och deras sötpotatispommes. Så gott att jag skulle kunna gå dit flera gånger i veckan. Att de dessutom spelar latinomusik som jag älskar gör ju inte saken sämre. De har dessutom supergoda alkoholfria drinkar. Du hör ju, det går ju inte att inte älska Supper Gården.


  
 Om du går dit får du inte missa deras marängsviss. Oavsett hur mätt du än är så måste du beställa den, jag lovar att du inte kommer att ångra dig. Och vad du än gör, dela den inte med någon. Tobias och Sebastian gjorde det misstaget och vad hände…de ångrade sig och var tvungna att beställa en till.

 

Magiskt god marängsviss!

 
Så, har du något att fira eller bara vill lyxa till vardagen lite med fantastisk god mat, gå till Supper Gården. Jag måste absolut gå dit minst en gång till innan vi far.

Kram, Jessica


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *