Mitt namn är Jenny och min blogg handlar om mitt liv som hemma-mamma i Nashville. Jag är gift med min man Andrew, har sonen August 2 år & väntar en liten flicka i mitten på Juli. Här kommer du kunna läsa mycket om mammalivet, om USA, Eko-inspiration, Yoga, barnkläder & mycket annat. En väldigt blandad kompott med andra ord!

Instrumentkillen ♡

August är för underbar just nu alltså.
Nog för att han alltid haft ett intresse för musik & instrument, men nu har det nått nya höjder & kiddot går runt med gitarr eller hittar saker att trumma på mest hela dagarna.
Så himla kul tycker jag!
Vi har faktiskt börjat spana på ett trum-set, även om folk har höjt ett varnande finger.
Så viktigt att mätta & möta behov tänker jag.
Det där med att trumma på lampskärmar, fönsterbrädan & ca allt annat i hela huset- funkar ju inte!
Och äntligen sjunger han också. Ni som har mig på instagram har ju sett ett litet klipp från en ”kosert” ala August, haha.
DSC_7120

Och nu ligger en tävling uppe i samarbete med Sköning – Kids and Mama på instagram!
Följ mig – @jemlp för detaljer

7 reaktioner på ”Instrumentkillen ♡

  1. Min son fick ett trumset när han var 6år och sedan 2år sedan spelar han trummor i musikskola 1/veckan! Musikintresse är ett behov jag gärna tillgodoser…även om det blir högljutt ibland

    1. Precis så jag med tänkt! Hellre musikintresse än dataspel liksom. Eller tråkig sport, hahahaha. Åhhh vad jag hoppas att mina kiddos inte vill hålla på med någon himla avancerad sport varje dag. Lyssnar hellre på trummor 😉 Fint att ni tillgodoser musikintresset! <3

  2. Men nu kom bara halva min kommentar med 🙂 ”Han provade fotboll en gång men både han o jag tyckte det var astrist

  3. Men nu kom bara halva min kommentar med 🙂 ”Han provade fotboll en gång men både han o jag tyckte det var astrist

    1. känner på mig att det kan bli så August kommer känna 😉 Men man vet ju aldrig! Kommer absolut stötta honom i vad han än väljer, men önskar ju lite i min tysthet, hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *